Annonce
Varde

Frits Anneberg: Vi er ikke noget uhyre

Frits Anneberg ses her på mejerigrunden i Lunde. Nu har han sammen med sin bror bevæget sig ud af Lunde og ind i Ho med et projekt. Arkivfoto: Karin Kjærsgaard
Annonce

Ho: Næsten halvanden time inde i borgermødet i Ho valgte Frits Anneberg at stille sig op og tale til de meget utilfredse Ho-boere. Frits Anneberg har sammen med sin bror købt Skallingevej 6, hvor de ønsker at bygge hytter og lave en autocamperplads.

- Ho Bjerge er fantastisk flotte, og vi er selv meget optaget af natur, så vi er ikke interesseret i at splitte det ad, sagde han.

- Vi er ikke et uhyre, der vil rippe op i alt muligt. Det er første gang, vi bevæger os ud for Lunde, men vi har da vist fået en lærestreg.

Han prøvede at vise på billeder, hvad brødrenes planer mere præcis går ud på. Han mente ikke, at det er var så slemt for naturen, som deltagerne på borgermødet mente. Det virkede dog ikke til at ændre nogen holdninger blandt Ho-boerne.

Annonce

Kunne blive i Lunde

Frits og Christian Anneberg driver til dagligt en limtræsfabrik i Lunde, og det er i Lunde, at brødrene har brugt flest kræfter tidligere.

- Vi kan også bare blive i Lunde, sagde Frits Anneberg.

Det fik en deltager på borgermødet til at råbe "hørt", mens andre klappede.

Derefter forklarede Frits Anneberg, at han mener, at øget turisme også er til gavn for Ho-boerne. Det kunne for eksempel give øget omsætning på Ho Kro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce