Annonce
Billund

Frivilligcenter har fat i de internationale: - De har rigtig mange ressourcer

Når medlemmerne samles til repræsentantskabsmøde, vil Noémi Fodor Rasmussen fortælle om de nye fokusområder for 2020. Arkivfoto: Annette Jarl
Frivilligcenter Billund kalder til repræsentantskabsmøde med høje ambitioner om at gøre en forskel for både unge og gamle - og internationale.
Annonce

Grindsted: Unge, gamle og internationale frivillige er i fokus på Frivilligcenter Billund i år.

Bestyrelsen for de mange frivillige, sociale foreninger har blandt andet sat sig for, at man sammen med blandt andet Talent Billund vil gøre noget mere for de unge i foreningerne. Samtidig vil man også hjælpe foreningerne med at skaffe flere unge frivillige og skabe et mødested for de unge på tværs af foreninger. Det arbejde er der allerede taget hul på med det nye Ungenetværk på tværs.

Også de gamle, altså dem, der er ældre end "de ældre", har Frivilligcentrets bevågenhed. Her vil bestyrelsen gerne gøre mere for at hjælpe for eksempel vennekredsene på de enkelte plejehjem.

Frivilligcentret er også ved at komme i kontakt med en del medfølgende ægtefæller fra det internationale miljø i Billund.

- Jeg har allerede fået flere henvendelser fra internationale borgere, der gerne vil være med i frivilligt arbejde, og de har rigtig mange ressourcer. Samtig er der meget for dem selv at hente ved at være frivillige: De får øvet dansk, og de får indsigt i, hvad Danmark er for et land, siger Noémi Fodor Rasmussen, leder af Frivilligcenter Billund.

Bestyrelsen har også en ambition om, at 2020 skal være året, hvor man når ud til flere af omegnsbyerne. Samtidig vil Frivilligcentret på tværs af af andre fokusområder have ensomhed i kikkerten.

Annonce

Møde 26. februar

Alt dette vil Noémi Fodor Rasmussen fortælle mere om, når der den 26. februar er repræsentantskabsmøde i Frivilligcenter Billund.

Mødet indledes på festlig vis med velkomstdrink og kransekage klokken 19. Alle foreningsfrivillige eller personlige medlemmer af Frivilligcentret kan stille op til valg til bestyrelsen. Tre personer skal vælges ind, da Gurli Hansen (Den hjælpende hånd i Vorbasse), Sigfred Jensen (personligt medlem) og Steen Pedersen (Dansk Folkehjælp) stopper. Linda Christensen fra Landsforeningen for skåne- og fleksjobbere genopstiller.

Repræsentantskabetmødet finder sted i Frivilligcenter Billund, Nymarksvej i Grindsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce