Annonce
Billund

Frivillige bag motorik- og kampsportscenter har brug for to-tre millioner: Nu skal virksomhederne på banen

Sådan skal motorik- og kampsportscentret se ud. PR-illustration: Sand og Lundgaard
Støt projekt motorik- og kampsportcenter, lyder opfordringen fra de frivillige til erhvervslivet. De kommer snart rundt og banker på.

Grindsted: Indsamlingen til Grindsteds nye motorik- og kampsportscenter er gået i gang, og nu er det virksomhederne, der skal på banen.

Enkelte har allerede meldt sig med bidrag, og den kommende tid kan andre erhvervsdrivende godt regne med, at en af de frivillige fra gymnastikforeningen, bokseklubben eller fra taekwondoklubben kommer og banker på deres dør.

Målet er at samle to-tre millioner ind på den måde.

Annonce

- Dem, vi allerede har talt med, er meget positive. Man siger tit, at det er ude i de små byer, at folk står sammen, men selvfølgelig kan vi også det her i Grindsted, siger en optimistisk John Storgård Pedersen fra GGIF Gymnastik.

Stærkt sammenhold

Det nye motorik- og kampsportscenter skal bygges på sydsiden af Magion i forlængelse af Magion Fitness. Det bliver på 1700 kvadratmeter og giver langt bedre forhold end i dag til de tre foreninger, der har taget initiativet og arbejdet med ideen i flere år.

- Vi har fået et stærkt samarbejde og meget mere sammenhold end vi før har haft. Med det nye sted kommer vi til at bringe alle klubberne tæt på hinanden, og det vil give meget i hverdagen, siger John Storgård Pedersen.

Målet med det nye center er både at inspirere flere til at dyrke idræt og holde på de unge, som gerne vil dygtiggøre sig inden for deres sportsgren. I dag er der ikke de nødvendige faciliteter til det i Billund Kommune.

Når arbejdsgruppen har været på rundtur til virksomhederne, kommer turen til private sponsorer. Derudover har alle tre klubber gang i forskellige initiativer, så de også selv kan bidrage økonomisk til det nye center.

Annonce

Tapas og kaffe

På Magion.dk kan man følge med i, hvilke virksomheder der bidrager til projektet. Køber man weekendtapas på Hotel Hedemarken, går 55 kroner per bestilling videre fra hotelchef Kenneth Thomsen til det nye center ved Magion. Køber man en kop kaffe i blomsterbutikken Kræmmerhuset, giver indehaver Lone Lorenzen 5 kroner per kop.


Med det nye sted kommer vi til at bringe alle klubberne tæt på hinanden.

John Storgård Pedersen, GGIF Gymnastik


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce