Annonce
Sønderborg

Frivillige giver en hånd med matematikken

På biblioteket er der fremover matematikcafé hver tirsdag eftermiddag. Her kan både folkeskoleelever og gymnasieelever få hjælp med det, der driller.

Sønderborg: Driller andengradsligningen? Og hvordan er det nu lige, at regnereglerne for brøker er? Det, og mange flere matematikspørgsmål, kan man få hjælp til, når lektiehjælpsorganisationen Matematikcenter åbner gratis matematikcafé på Biblioteket Sønderborg fra tirsdag den 9. januar. De lokale frivillige i matematikcaféen er enten studerende, i arbejde eller pensionerede undervisere. De kan hjælpe med matematik i folkeskolen og helt op til A-niveau i gymnasiet og er klar til at give en hånd både med enkelte opgaver, hvis man er bagud i undervisningen, og med forklaring af hele emner i dybden.- Vi håber at elever og studerende i Sønderborg vil komme og besøge os i matematikcaféen, når de skal lave deres lektier og afleveringer i matematik. De frivillige står i hvert fald klar til at hjælpe og give dem et løft i matematik, fortæller Kathrine Predstrup fra Matematikcenter i en pressemeddelelse.

Også hjælp på nettet

Det er ikke kun i matematikcaféen, at Matematikcenter hjælper med lektierne. På Matematikcenters hjemmesider, Webmatematik.dk og Webmatlive.dk, kan man få online hjælp. Det er også gratis, og unge i Sønderborg har for længst opdaget det gode tilbud. I 2017 har Webmatematik.dk og Webmatlive.dk tilsammen haft 55.582 besøg fra unge i Sønderborg.Matematikcaféen foregår hver tirsdag kl. 16.00-18.00 på Biblioteket Sønderborg.

Matematikcenter er en non-profit organisation, der tilbyder gratis lektiehjælp i matematik til børn og unge landet over. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce