Annonce
Tønder

Frivillige hænder søges i Tønder

Leder for Tønder Sport- og Fritidscenter, Claus Beck, er begejstret for støtteforeningens idé om et praktisk arbejdshold. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Tønder: Tønder Sport- og Fritidscenters støtteforening vil nu støtte endnu mere op omkring centeret. Planen er, at der skal etableres et såkaldt praktisk arbejdshold, der skal mødes en formiddag om ugen og udføre det forefaldende, praktiske arbejde, som der altid er masser af omkring et center af denne størrelse.

- Idéen er, at vi samler nogle folk, der kunne tænke sig at give en hånd med. Planen er, at vi mødes en formiddag om ugen, og når arbejdet er udført, så slutter vi dagen hyggeligt af sammen. Selvom det er en kliché at sige, at det er noget for noget, så regner vi med, at man får noget igen i form af en masse hygge og socialt samvær, lyder det fra støtteforeningens formand, Hans Pilegaard.

Centerleder i Tønder Sport- og Fritidscenter, Claus Beck, er begejstret for idéen.

- Vi synes, det er en fantastisk idé. Og jeg ved, at der er mange med et stort hjerte, der banker for centeret.

Er man interesseret i at få mere information eller blive en del af det frivillige hold, er der opstartsmøde i centeret tirsdag den 10. marts klokken 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce