Annonce
Billund

Nu kan du skate i Billund: Frivillige har sat ny skaterbane op ved Lego House

Pumptracken er ikke kun for skateboards. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Foreningen Billund Skate park har netop opsat en ny "pumptrack" for alle skater- og løbehjulsentusiaster.

Billund: Tirsdag blev der i bagende sol arbejdet på højtryk ude foran Lego House. Foreningen Billund Skatepark har fået lov til at stille en såkaldt pumptrack op foran Lego House ved den indgang, der vender ud mod butikstorvet.

Det er stifteren af foreningen Billund Skatepark, Auriane Knapp, der er initiativtageren til projektet.

- Da planerne om skaterramperne på Byens Plads blev udskudt, ville vi lave en aktivitet, der kunne benyttes så hurtigt som muligt. Med hjælp fra blandt andet Ole Kirks fond og Sparekassen Kronjylland kunne vi købe ramperne, siger Auriane Knapp.

Annonce

Flyttes til Byens Plads

Ifølge skater-entusiasten er der tale om en bane lavet af enkelte sammensatte moduler fra Schweiz. Modulerne er lavet af fiber, der også bruges til produktion af blandt andet både.

Formålet med en pumptrack er, at en udøver på for eksempel et løbehjul kan benytte banen uden at sætte foden til jorden, men kan komme rundt udelukkende ved brug af egen kropsvægt.

Auriane Knapp (tv) er stifter af Billund Skatepark. Foto: Kristina V. Skjoldborg

Banen kan bruges til både løbehjul, skateboards og cykler, og den får lov til at stå ved Lego House indtil den midlertidige skaterrampe ved Byens Plads åbner. Ifølge Auriane Knapps informationer vil det blive i maj.

- Herefter flyttes til pumptracken til det næste spot. Vi håber, det kan blive ved idrætscentret, siger Auriane Knapp.

Banen får lov til at stå på Byens Plads sammen med kommende træramper indtil slutningen af juli.


Da planerne om skaterramperne på Byens Plads blev udskudt, ville vi lave en aktivitet, der kunne benyttes så hurtigt som muligt

Aruiane Knapp
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce