Annonce
Læserbrev

Frivillighed

Annonce

Læserbrev: Tusind tak til de mange, der forleden aften fandt vej til Slotsgade 25 i Haderslev og tog del i borgermødet om frivillighed. Tak for gode indlæg, spørgsmål og kommentarer. En særlig tak skal naturligvis lyde til aftenens panel.

Frivillighed er en uvurderlig ressource både for den, som giver og den, der modtager. Frivillighed skal vi værne om, holde fokus på og dyrke, for i frivillighed ligger livskvalitet. Frivillighed er en gave til fællesskabet, men frivillighed må vi aldrig tage for givet.

Jeg tog meget med mig fra borgermødet. Særligt tydeligt stod den gensidige respekt medarbejdere og frivillige imellem. Som det blev sagt på borgermødet, kommer frivillige med medmenneskelighed og hjerteblod. Derfor skal rammerne omkring frivilligheden være veldefinerede og aftalerne klare. Derfor er det vigtigt, at der på eksempelvis et plejecenter er afsat ressourcer og defineret rammer og ansvar i forhold til de frivillige.

Et andet væsentligt budskab var ønsket om, at vi politikere bliver bedre til at følge op på de politikker og handleplaner, som vi selv er med til at vedtage. Det er vigtigt, at vi inddrager de frivillige både i udviklings- og i evalueringsarbejdet.

Rekruttering af nye frivillige er en udfordring, men en ting er sikkert: Gode rammer, samarbejde og anerkendelse gør det alt andet lige lettere at få flere til at tage del i den frivillige indsats.

Tusind tak til de mange frivillige i Haderslev Kommune - jeres indsats er guld værd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce