Annonce
Sønderborg

Frivillighedsfesten bliver med lokale kunstnere

Hvem skal spille for de aktive i Broen og mere end tusind andre deltagere i frivillighedsfesten? Det bliver ikke store landskendte navne, for sundhedsudvalget ønsker at støtte de lokale kunstnere. Arkivfoto: Timo Battefeld
Sundhedsudvalget har bedt forvaltningen om at støtte lokale kunstnere og entertainere, når der skal hyres underholdning til den årlige frivillighedsfest.
Annonce

Sønderborg: Fede Finn & Funny Boyz, Tamra Rosanes og Johnny Hansen fra Kandis er navne på musikere, der de seneste år har optrådt for over 1100 deltagere til frivillighedsfesten i Nordals Idrætscenter.

Festen foregår i september og er således ikke ramt af de nuværende forbud mod større forsamlinger. Men corona kommer alligevel til at sætte sit præg på programmet.

- I år vil vi hyre lokale musikere. Det er den måde, vi kan hjælpe de lokale kunstnere, der lige som det lokale erhvervsliv har store problemer med at få opgaver, forklarer formanden for sundhedsudvalget, Helge Larsen (S).

Ifølge Helge Larsen har sundhedsudvalget ikke mange muligheder for at støtte lokale kunstnere. Årets frivillighedsfest er en af få knapper at trykke på, og derfor har udvalget nu bedt forvaltningen hyre lokalt.

Til frivillighedsfesten takker Sønderborg Kommune borgere, der gør en ulønnet og frivillig indsats for lokalsamfundets ældre og svage. Det er en fest for fuld musik med byrådsmedlemmer, der serverer drikkevarer og uddeler diverse priser for indsatsen. Normalt er der flere bands på podiet foruden tryllekunstnere og andre entertainere.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce