Annonce
Vejen

Frokostjazz afslutter ferietiden

Citymanager Flemming Simested har skaffet lidt behagelige festivalstole, som nogle kan tage plads i - og ellers er der borde og stole til resten. Foto: Dorthe Andresen
Med arrangementet "Frokostjazz på rådhuspladsen" vil Vejens handelsstandsforening byde små og store borgere velkommen tilbage fra ferie. Der er frokostjazz fra klokken 11 til 14.

Vejen: For de flestes vedkommende er sommerferien slut, og hverdagen er begyndt.

Lørdag den 17. august vil handelsstandsforeningen i Vejen dog gerne byde alle velkommen tilbage fra ferie, og det sker med arrangementet "Frokostjazz på rådhuspladsen."

Fra klokken 11 til 14 er der derfor lagt op til masser af hygge og musik.

Klokken 11 er det Nikolaj Banggaards 5000/6000 band, der spiller, og klokken 12.30 kan man opleve det lokale jazzband Voyage med sangerinden Thilde Dam, der ifølge Vejens citymanager Flemming Simested har "en fantastisk stemme i international klasse."

Det er første gang, at handelsstandsforening holder sådan et arrangement, så Flemming Simested håber, at borgerne - både de store og små - vil bakke op.

- Jeg er spændt på, hvordan det går, lyder det fra citymanageren, der gerne vil gøre arrangementet til en tradition, hvis det altså bliver en succes.

- Om det så også lige skal være jazz, ved jeg ikke, men jazzmusik kan de fleste lide, siger Flemming Simested.

På rådhuspladsen er der også stadig "Vejen By Strand," hvor børnene kan hygge sig i det bløde sand.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce