Annonce
Esbjerg

Frost ønsker alle lokale folketingsmedlemmer tillykke

Borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) håber på en SV-regering. Arkivfoto: Martin Ravn
Borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) glæder sig over, at Esbjerg og Fanø bliver repræsenteret ved hele fire folketingsmedlemmer.
Annonce

Esbjerg Kommunes Venstre-borgmester, Jesper Frost Rasmussen, var parat med lykønskninger til især de fire lokale folketingskandidater, der i hvert fald frem til næste folketingsvalg kan kalde sig medlemmer af Folketinget, nemlig Anders Kronborg (S), Ulla Tørnæs (V), Henning Hyllested (EL) og Henrik Dahl (LA).

- Det har stor betydning for os, at vi får fire folketingsmedlemmer, der kan repræsentere Esbjerg-området og hele den sydvestjyske egn i Folketinget. Vi har jo befundet os lidt i et vakuum, siden Bjarne Corydon (S) trådte ud af Folketinget og Carl Holst (V) besluttede sig for at stoppe i politik. Nu er de to største partier - Socialdemokratiet og Venstre - stærkt og afgørende repræsenteret her i Esbjergs to valgkredse, uanset, hvordan forhandlingerne om den nye regering falder ud. Det får vi brug for i de kommende år, siger Jesper Frost Rasmussen.

Han lægger ikke skjul på, at han stadig håber på, at der bliver dannet en SV-regering. I løbet af valgkampen var borgmesteren da også ude og opfordre til, at en ny regering arbejder hen over midten - nogle dage inden, Lars Løkke Rasmussen (V) kom med en bog, hvor han lagde op til det samme.

- Valgresultatet viser da også, at vælgerne ønsker løsninger hen over midten, synes jeg, og tilsammen kan Venstre og Socialdemokratiet mønstre 91 mandater. Jeg håber, forhandlingerne ender sådan, og jeg tror også, at Mette Frederiksen får svært ved at samle Enhedslisten, SF og De Radikale om et fælles projekt med Socialdemokratiet. Jeg håber, Mette Frederiksen ringer til Lars - det vil være bedst for Danmark, mener Jesper Frost Rasmussen og sender endnu et stort tillykke og "god arbejdslyst" i retning af de nyvalgte folketingsmedlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce