Annonce
Billund

Frost er genåbnet med møbler til enhver pengepung: Nu er vi en netshop med butik

Nu har Frost Boligcenter eller Huset Frost, som møbelhuset er ved at skifte navn til, tre butikker  under tag:  Kvalitetsmøbler hos Frost, billige møbler under det nye navn Netto Møbler samt Sengeriget. Foto: Annette Bruun Jarl
Frost genåbnede mandag med ny afdeling for billigere møbler. Netto Møbler er navnet, som Ole Johansen har fundet på.

Sdr. Omme: Ole Johansen, indehaver af Frost Boligcenter, havde knapt nået at få møbelforretningens nye skilte op til genåbningen mandag formiddag. Skiltene viser, at det store møbelhus nu har tre forskellige butikker under tag: Frost, som sælger kvalitetsmøbler, Netto Møbler, som har billigere møbler, samt Sengeriget, der, som navnet siger, sælger senge.

Sengeriget er kommet godt i gang siden starten i efteråret, mens Netto Møbler er det allernyeste, som først i løbet af ugen får sin webshopdel klar. Netto Møbler er et domænenavn, Ole Johansen selv har fundet på, da han skulle finde en afløser for My Home, der de seneste fire år har været en del af møbelhuset. My Home har ikke franchisebutikker mere, så fra 1. februar var det slut. Ole Johansen har derfor været i tænkeboks for at finde på noget nyt - med de billigere møbler.

- Jeg havde ideen om både at have dyre og billige møbler allerede for 20 år siden, men dengang blev jeg snakket fra det. Men jeg tror på konceptet, og med de nye skilte gør vi det tydeligt inde i butikken, hvornår man er i Frost, og hvornår man er i Netto Møbler-afdelingen, siger Ole Johansen.

Annonce


I dag er vi en netshop, der også har en butik, hvor man kan komme og prøve sig frem og snakke med os.

Ole Johansen


Bag Ole Johansen ligger afdelingen for Netto Møbler. Kommer man fra den anden side, viser skiltet Frost Boligcenter. På den måde kan forbrugerne nemt orientere sig om, hvor i butikken de er. Foto: Annette Bruun Jarl

Når hjemmesiden til Netto Møbler er oppe at køre, forventer Ole Johansen at have en stor del af salget via webshoppen. Erfaringen fra coronanedlukningen viser, at en fjerdedel af de billige møbler bliver solgt via nethandel. Og den virkelighed må man som møbelhandler gennem mange år bare indstille sig på, mener Ole Johansen:

- For 25 år siden var vi bare en butik. Så blev vi butik med hjemmeside, så butik med netshop, og i dag er vi en netshop, der også har en butik, hvor man kan komme og prøve sig frem og snakke med os. Man er bare nødt til at være omstillingsparat.

Når man kommer fra denne side, viser et skilt tydeligt, at man nu bevæger sig ind i Frost, den dyrere afdeling. Foto: Annette Bruun Jarl

Mandag formiddag havde Ole Johansen allerede haft flere kunder, og han forventer en stille opstart. Til gengæld håber han, at den varer ved, og at der ikke kommer flere nedlukninger.

- Vi skal leve med corona i flere år, og vi skal lære at leve med, at der er virus i samfundet. Vi kan ikke holde til - hverken den enkelte eller som samfund - at blive lukket ned igen. Der bliver en alt for høj regning at betale, mener han.

Annonce
Esbjerg

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Billund For abonnenter

Varmeværk har sænket prisen for syvende år i træk - og det bliver ved: Sådan er varmeprisen i din by

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

REGIONALVALG

Tag kandidattesten til regionalvalget her

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Plakater skal ned igen: Ingen valgkamp i Sønderborgs gågade

Sydjylland For abonnenter

Engang holdt taxaerne i kø foran Jans bodega: Nu kan hans gæster ikke komme hjem fra byturen - og det skaber frygt for spritkørsel

Regionalt

Smittetrykket springer opad i næsten samtlige sydjyske kommuner: I en kommune er der fundet over 30 nye tilfælde

Varde

Stor skepsis kom frem på borgermøde om møller ved kommunegrænsen

Varde

Lokal forening skabte opmærksomhed om nichesport: Fik byrådspolitikerne til at krydse klinger

Kultur For abonnenter

Alexander og Biljana opgav drømmehus, mens de var ved at bygge det: Nu nyder ung Kolding-familie livet i Malaga

Billund

Byggeplaner på Morsbøl Søvej truer trafiksikkerhed og et grønt område

Esbjerg

Webshop druknede i egen coronasucces: Efterlader milliongæld og erstatningskrav mod stifteren

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Danmark

Uden at orientere politikerne: Region afviste at bakke op om ALS-forskning i Grindsted

Sydjylland For abonnenter

Tyske vognmænd grænsehandler billig diesel i Danmark: Kan udløse gevinst på 600 millioner

Sydjylland

Idrætten mistede 20.000 medlemmer i Syd- og Sønderjylland under corona

Annonce