Annonce
Esbjerg For abonnenter

Frost og Kronborg enige om ønskeseddel til trafikforhandlinger: Esbjerg vil have stort millionbeløb til udvidelse af den problematiske rute 11

Borgmester Jesper Frost Rasmussen (til venstre) og folketingsmedlem Anders Kronborg, der bor i Esbjerg med sin familie, havde en god snak om de ønsker til trafikinvesteringer, borgmesteren havde med på sin tur til hovedstaden i forbindelse med kommende forhandlinger. Anders Kronborg havde i forbindelse med borgmesterens besøg også arrangeret, at han kunne hilse på flere socialdemokratiske ordførere, og borgmesteren fik blandt andet lejlighed til at drøfte det kommende forsøg med at slippe folkeskolen fri med den socialdemokratiske børne- og undervisningsordfører, Jens Joel, ligesom formanden for Folketingets Transportudvalg, Jeppe Bruus (S), også lige stak hovedet ind for at hilse på borgmesteren. Sammen kunne Kronborg og borgmesteren i øvrigt også glæde sig over, at skatteminister og regering har lagt et nyt skattecenter i Esbjerg, som både Kronborg og Frost har kæmpet for. Privatfoto.
Esbjerg-borgmester Jesper Frost Rasmussen tog forleden turen til hovedstaden for at præsentere sydvestjyske ønsker til trafik-investeringer for det lokale folketingsmedlem Anders Kronborg (S) forud for forhandlingerne, som ingen dog endnu kender startdatoen for. Der skal ske noget med både vejnet og togforbindelser, hvis vi ikke skal tabe yderligere terræn, siger borgmester. Kronborg er enig.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

EfB For abonnenter

1-1-kamp mod Silkeborg efter den bedste præstation meget længe: EfB fik sendt et stærkt signal

EfB

EfB-træner efter 1-1 mod Silkeborg og sejr til Viborg: Nu er det en tvekamp om oprykning

Annonce