Annonce
Team Esbjerg

Frustreret Team Esbjerg-træner: Vi har ikke lært et hak

Team Esbjerg skal holde tyske Bietigheim og slovenske Krim under sig i gruppespillet, hvis holdet skal videre i Champions League, men det kan blive rigtig svært. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix 
Jesper Jensen var i kulkælderen efter endnu en Champions League-kamp, hvor hans hold smed det hele væk. Målvogter Rikke Poulsen var også frustreret, men til gengæld var der dansk glæde i Metz-lejren.
Annonce

HÅNDBOLD - JV I ESBJERG: - Vi spiller lige op med de bedste i Europa, men det tager os 10 minutter i anden halvleg at smide det hele på gulvet.

Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen var pænt træt af det hele, da han evaluerede på nederlaget på 28-25 til Metz.

- Vi kommer ud med plus fire i pausen. Vi taler om, at nu skal vi komme ud med den samme intensitet, men vi ender med at gøre præcis det modsatte. Det er enormt frustrerende. Vi har set det så mange gange.

Cheftræner Jesper Jensen manglede igen skadede Estavana Polmans evne til at lede kampene og trille kampene i mål.

- Vi har spillet, vi har niveauet, men vi har åbenbart ikke kynismen. Vi mangler at lære af vores fejl. Kampen indrammer fuldstændig vores efterår i Champions League.

- Det er træls at gå til pause med sådan en følelse. Havde det bare været første gang, havde vi kunnet acceptere det. Nu er det måske femte gang, og vi er ikke blevet et hak bedre.

Også Rikke Poulsen var temmelig slukøret, da døren indtil omklædningsrummet endelig gik op.

- Jeg er bare mega skuffet. I slutningen af første halvleg begyndte det at ligne noget, men efterfølgende smider vi det hele væk. De får kontakt alt for hurtigt, og de får jo lov til at springe direkte igennem vores forsvar.

- Alle vil det jo sindssygt gerne, men jeg tror, at de fleste tænker, at hvordan pokker kan vi sætte det hele over styr?

Annonce

God følelse

Humøret var noget bedre hos Louise Burgaard, der blev topscorer for Metz med fem mål og spillede en rigtig fin kamp.

- Det var sgu dejligt. Det var vores første sejr på udebane i Champions League i denne sæson, så det er en god følelse. Jeg synes, at vi kommer med stor, stor energi i anden halvleg.

Og nu står så på forberedelse til EM-slutrunden.

- Jeg glæder mig rigtig meget, selvom hele situationen omkring slutrunden er virkelig  mærkelig. Jeg føler mig i fin form, og jeg elsker at være i Metz.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Beboere i den hårde ghetto: Vil ikke stemples som dovne og kriminelle

Sønderborg For abonnenter

Kommentar: Giv dispensation til Sønderborgs hårde ghetto

Trekantområdet

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce