Annonce
112

Frygter påsat brand: Vogn brændte ude i skoven

Billund Brandvæsen blev tirsdag formiddag kaldt til Hejnsvig - der kan muligvis være tale om en påsat brand. Arkivfoto: René Lind Gammelmark
I løbet af den seneste uges tid har brandvæsnet to gange været kaldt til Hejnsvig til brande, der muligvis er påsatte. Politi og brandvæsen er derfor opmærksomme.
Annonce

Hejnsvig: Ballademagere med tændstikker som legetøj kan være på spil i Hejnsvig-området. I hvert er der muligvis tale om en påsat brand, da en gammel cirkusvogn, der er opstillet i et skovområde ved en sø på Søgårdsvej ved Hejnsvig, tirsdag formiddag brød i brand.

- Vi kan ikke udelukke, at branden er påsat, så derfor efterforsker vi på den, siger politikommissær Brian Christiansen fra Sydøstjyllands Politi.

Det er ikke første gang, at brandvæsnet har været nødt til at rykke ud til mistænkelige brande i Hejnsvig-området. Derfor er der en mistanke om, at nogle render rundt og sætter brandene i gang med vilje.

- I sidste ude havde vi en hændelse, hvor der brændte en bænk i Hejnsvig. Den brand var heller ikke begyndt af sig selv, så vi er lidt ekstra opmærksomme i øjeblikket, siger indsatsleder Jan Nielsen fra Billund Brandvæsen.

Annonce

Vogn var udbrændt

Det var tirsdag formiddag kort efter klokken 10, at brandvæsnet fik en melding om brand i cirkusvognen i skoven ved Hejnsvig. Brandfolkene nåede ikke at redde ret meget af vognen, da flammerne allerede havde alt for godt fat i den.

- Den var næsten udbrændt, da ejeren opdagede, at den brændte. Så der var ikke meget tilbage, da vi kom frem, siger Jan Nielsen, som glæder sig over, at det ikke gik ud over mennesker eller andre ting.

- Den stod inde midt i skoven, så der var ikke andet, der blev skadet. Med al den vand, vi har fået på det seneste, var der heller ikke nogen fare for naturbrand, siger Jan Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce