Annonce
Læserbrev

Fugleskjul igennem diget

Annonce

Læserbrev: Keld Hansen svarer på mit læserbrev 22. november i JydskeVestkysten om det "ulovlige" projekt, at man så skånsom som muligt vil få folk herud, og at biler og busser ikke skal skæmme naturen.

Jeg kan oplyse, at der allerede er overfyldt med trafik i området.

Et hav af busser, personbiler, der holder på kryds og tværs i kogene for at finde en flok stære. Den lille Siltoftvej kan ikke tåle mere trafik. For et par år siden ville man forbyde al buskørsel på vejen, det blev afværget af Sort sol turismen.

Hvad angår de love i Tøndermarskloven (TM), som går imod projektet, har jeg i mellemtiden fået oplyst, at I selv forvalter TM, så kan I passende dispensere for de love, der står i vejen for jeres projekt. Den mulighed har vi andre ikke. Søgte selv om at rilleså nyt græs i en græsmark. Fik afslag. Ifølge TM, må man ikke lave terrænændringer. Søgte om lille husstandsvindmølle, afslag, ifølge TM.

Det er en meget skrap lov, men den må så gælde for alle.

Drop nu den plan, ødelæg nu ikke vores natur, der er blevet værnet om i så mange år med kunstigt gøgl.

Brug dog jeres kræfter og penge på at få genåbnet Saltvandssøen for gående færdsel, der oplever man rigtig natur, vejnettet er i orden, og der er parkeringspladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce