Annonce
Haderslev

Fuglsangs direktør: Aflyste sommerarrangementer er helt uoverskuelig

Statsministerens melding om forbud mod festivaler og større arrangementer får også konsekvenser for bryggeriet Fuglsang. Arkivfoto: Jacob Schultz
Forbuddet mod sommerens større arrangementer og en forlængelse af lukningen af barer og restauranter får store konsekvenser for bryggeriet Fuglsang. Lige nu er de uoverskuelige.
Annonce

HADERSLEV: Tirsdag formiddag var Kim Fuglsang, direktør for bryggeriet Fuglsang i Haderslev stadig ramt af den "mavepuster", statsminister Mette Frederiksen (S) leverede mandag aften, da hun fastslog, at sommerens festivaler og større arrangementer til og med august er aflyste. Fuglsang leverer drikkevarer til cirka 150 større og mindre arrangementer i løbet af en sommer.

- Det er helt uoverskueligt, med så kort varsel. Sommerens arrangementer leverer jo et pænt og nødvendigt salg, vi leverer jo til mange store og små arrangementer og festivaler, så det betyder meget, og det er vi rigtig kede af. Derfor er min umiddelbare reaktion også, at jeg håber vi får en forlængelse af den indgåede trepartsaftale, der ellers udløber den 9. juni, siger Kim Fuglsang.

Bryggeriet er ikke blot påvirket af forbuddet mod sommerens arrangementer, lukningen af meget store dele af hotel- og restaurationsbranchen blev også forlænget, og det har også sin store pris.

Tre ud af fire medarbejder på bryggeriet er allerede sendt hjem.

Bryggeriet har sendt tre ud fire medarbejdere hjem. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Endelig kom sneen

Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Trekantområdet

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Annonce