Annonce
Debat

Fundamentet under Danmark smulrer

Annonce

Læserbrev: Hvad sker der i samfundet? Desværre er tilliden mellem os danskere ved at blive svækket. Og en følge af det er grundlæggende, at vi bliver et fattigere folk. Derudover sker der det, at vi bliver mindre frie og mere utrygge. Netop det vi oplever nu.

Den dybt forfejlede flygtninge- og udlændingepolitik har meget med denne alvorlige situation at gøre.

Gennem snart 40 år har vi lukket hundredtusindvis af mennesker ind i vores land. Der er mennesker, der absolut ikke deler vores danske værdier, og mange vil aldrig nogensinde komme til det.

Naivt troede politikerne, at disse tilrejsende efterhånden ville tage vores værdier til sig og blive som os. Men som vi ved, tog disse politikere grusomt fejl.

Det vil Nye Borgerlige rette op på. Og det skal ske nu, da det er et ansvar, der ligger på vores generation. Vi hverken kan eller må tillade at overlade problemerne til vores børn.

Såkaldte stramninger på udlændingeområdet har kun været lappeløsninger, der ikke har virket.

Problemerne med udlændingepolitikken skal løses fra bunden. Hvis det ikke sker, får vi ikke vendt udviklingen, og alt andet kan være lige meget.

Hvis det ikke sker bliver det katastrofalt, idet hele fundamentet under Danmarks frie og trygge samfund, ændres for tid og evighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce