Annonce
Nordtyskland

Fupselvmord: Forsvundet kvinde og søn kan være i Spanien

Politiet har frigivet disse billeder af den forsvundne kvinde og hendes søn.
Annonce

BRUNSBÜTTEL: Efter et fingeret selvmord i Vadehavet ud for Brunsbüttel i det sydvestlige Slesvig-Holsten har en kvinde muligvis søgt tilflugt i Spanien. Den sag underøger myndighederne, efter et vidne har fortalt om kvindens rejseplaner. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Kvinden stod over for at skulle afsone halvandet års fængsel for bedrageri. Ifølge politiets teorier har kvinden iscenesat sin egen og sønnens død for at kunne slippe for straffen.

Den forsvundne kvindes 19-årige datter slog alarm, efter hendes mor søndag aften havde fortalt om sine selvmordsplaner. Under en storstilet eftersøgning fandt man kvindens og drengens tøj på en høfde i Vadehavet.

Alle var i første omgang sikre på, at der var tale om en tragedie. Efterfølgende ændrede politiet mening, fordi kvinden havde tømt sine og sønnens konti, solgt sin bil og i øvrigt medbragte sine id-papirer.

Tysk politi har nu efterlyst kvinden internationalt via Interpol.

Den 19-årige datter var overbevist om, at hendes mor og bror var døde. Hun fik et sammenbrud og måtte behandles af en læge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce