Annonce
Tarm

Furniture Station i Tarm slog dørene op til street-food

Hyggen stod i striber under de gamle loftsbjælker, og 500 forventedes at komme forbi i løbet af dagen. Foto: Christian Baadsgaard

TARM: Et gammelt pakhus kan have mange anvendelsesmuligheder, og nu er det bevist, at pakhuset ved Furniture Station i Tarm egner sig fortrinligt til et street-food-arrangement.

Det blev prøvet af fredag eftermiddag mellem klokken 13 og klokken 19. Rigtig mange kiggede indenfor i den charmerende gamle bygning, hvor der var stillet borde og bænke op til spisning.

Allerede efter et kvarter, var der tæt pakket af folk, som ville kigge forbi. Entreen var gratis, og formand for foreningen bag Furniture Station, Mette Preddey, anslog, at der i løbet af dagen ville komme omkring 500, hvilket er det samme som ved halloween-arrangementerne på stedet.

Menukortet havde lidt for enhver smag. Burgere fra spisehuset Pagoden, tarteletter fra Bechs Hotel og chili con carne fra Madværkstedet. Kaffe og kage kunne købes af Tarm Skoles 8. klasse, der samler ind til deres klassetur. Drikkevarene stod Søstrenes Vinhandel for.

Foreningen bag Furniture Station har en liste så lang med ideer, som skal prøves af. Og det bliver ikke sidste gang, at der holdes street-food på stedet.

- Vi har en frivillig, som gerne ville have været med i dag, men som skulle til bryllup. Vi har lovet ham, at vi nok skal holde en omgang steet-food igen for hans skyld, smilede Mette Preddey.

Næste arrangement i Furniture Station bliver det traditionsrige halloween, som finder sted 1. november.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce