Annonce
Sport

Fyldt hal skal sende SGI tættere på 2. division

SGI Håndbolds herrer skal vinde med minimum tre mål, samt holde modstanderne under 30 scoringer, hvis de skal gå videre til de endelige oprykningskampe. Arkivfoto.

Hjørring: Selvom første opgør i kampen om at spille sig et skridt nærmere oprykning til 2. division ikke endte til SGI-herrernes fordel, så er esbjergenserne ovenpå 33-30 nederlaget i den første kamp fortrøstningsfulde forud for returopgøret i Guldager Hallen.

- Det var en tæt kamp, hvor vi førte det meste af vejen, men så sejlede det lidt rundt for os i de sidste fem minutter. At de vandt med tre, var et par mål for meget. Jeg synes, at vi var et bedre hold end dem, siger SGI-træner Thomas Larsen ovenpå den første af de to indledende kampe om oprykning til 2. division.

Ovenpå nederlaget i Nordjylland skal esbjergenserne vinde med tre mål, hvis de kan holde Hjørring under 30 scoringer. Scorer nordjyderne flere end 30 mål, ja, så skal esbjergenserne vinde med fire for at spille sig videre til de afgørende oprykningskampe.

- Jeg er stadig rimeligt fortrøstningsfuld, selvom vi har sat os selv under lidt pres. Kan vi på hjemmebane i den sidste kamp få godt gang i stemningen, så kan vi sagtens få sat pres på dem, lyder det fra SGI-træneren.

Returopgøret spilles i Guldager Hallen søndag den 14. april kl. 15.00 - der er gratis entre.

Hjørring Håndbold - SGI 33-30 (14-15).

Håndbold, 2. division, herrer, indledende oprykningskampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce