Annonce
Kolding

Fynsk milliardær vil bygge flere kontorhuse i Kolding

Den fynske oliemilliardær Torben Østergaard-Nielsen har planer om at opføre flere kontorhuse i Design City i samarbejde med Bjert Invest. - Det har været en fornøjelse at følge byggeriet af finanshuset, som klart er en videreudvikling af Design City. Byggeriet bliver afleveret til tiden, til aftalt pris og i høj kvalitet. Det kendetegner et vellykket projekt, som det vi her har gennemført sammen med Bjert Invest, siger Torben Østergaard-Nielsen.

Onsdag blev kontorhuset på ni etager i Design City indviet. Det første i rækken som oliemilliardær Torben Østergaard-Nielsen vil opføre i samarbejde med Bjert Invest.

Kolding: I runde tal er der "kun" bygget på en tredjedel af Design City. Så der er plads til mange flere kontorhuse, der kan blive nabo til retsbygningen, Nordea, ungdomsboliger og nu altså kontorhuset i ni etager.

- Vi har jo stiftet det her selskab, Kolding Åpark, sammen med Bjert Invest, hvor vi ejer 80 procent, og de ejer 20 procent. Nu vil vi sammen udvikle de sidste matrikler på området. Det er i hvert fald ambitionen. Og der er jo fortsat mange muligheder. Der skal forhåbentligt bygges nogle flere huse, siger Torben Østergaard-Nielsen.

I september 2017 anslog Berlingske Business, at oliemilliardæren havde en formue på lidt over fem milliarder kroner. Forretningsmanden har opbygget sin formue inden for shipping og rederivirksomhed samt som verdens andenstørste leverandør af skibsbrændstof.

Meget fortrøstningsfulde

- Der er jo allerede en plan for, hvor meget og hvor højt, der kan bygges. Det er så den plan, vi vil eksekvere i samarbejde med Bjert Invest, hvis vi kan finde nogle, der vil bo i området. Men der er vi altså meget fortrøstningsfulde. Det er jo så oplagt. Kig bare ud ad vinduet: Der er banker. Der er uddannelsesinstitutioner. Der er flere kontorhuse. Området lever, siger Torben Østergaard-Nielsen.

Samarbejdet mellem Bjert Invest opstod inden Arne Hougaard, der stod bag Bjert Invest, døde. Men samarbejdet fortsætter altså ufortrødent.

- Vi ser store muligheder i Kolding. Vi har godt nok base i Middelfart, men Trekantområdet har altid været et interessant sted for os og derunder også Kolding. Vi har tit blikket rettet mod Trekantområdet i stedet for Odense. Vores shippingselskab har jo også kontor i Fredericia. Vi har også købt it-virksomheden Mindzet i Kolding for et par år siden, så Kolding er ikke fremmed for os, siger Torben Østergaard-Nielsen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Serieiværksætter køber sig ind i lille virksomhed: Verdensudstilling skal være med til at booste salg af løver, ugler og hjorte

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Landmænd udnytter ukrainske ansatte: Betal jeres løn tilbage eller forsvind

Varde For abonnenter

Omstridt praksis stopper øjeblikkeligt: Slut med private varekøb på fællesantennens regning

Esbjerg

Rundbarbering af rundkørsel: Det kræver en god forklaring

Sønderborg

Se video og billeder: Dronning Margrethe er ankommet til Sønderborg

Sydjylland For abonnenter

Nu er leder fratrådt: Psykisk syg patient deltog i jobsamtaler i strid med reglerne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kolding

Politiet dukkede op til studenterfest: Musikken var for høj

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kolding

23-årig fik sit seks måneder gamle barn fjernet og hængte socialrådgiver ud på Facebook: Nu er hun dømt for chikane

Varde

Hun ville vise rektor, at han tog fejl: Christel blev smidt ud fra Varde Gymnasium – I Esbjerg fik hun en ekstra chance, og tirsdag blev hun student

EfB

Mathias Kristensen om sine fem seniorår med nedrykninger, bronzemedalje og 12 cheftrænere: - Det er helt til grin, at det har været så kaotisk

Sønderborg For abonnenter

Endnu et sort år for Niko-Servodan: Men lyset er på vej tilbage

Haderslev

Kvinde bremsede for gæs på Omkørselsvejen og endte i trafikuheld

Annonce