Annonce
Kolding

Fynslund gør klar til LAN-party

Der blev spillet masser af computerspil i alle afskygninger, da Fynslund Boldklub i begyndelsen af februar sidste år holdt sit første LAN-party nogensinde. I den kommende weekend er det andet LAN-party på vej i Fynslund-området. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
For andet år i træk inviterer Fynslund Boldklub børn, unge og voksne til LAN-party.
Annonce

Fynslund: Fra på fredag den 23. januar sidst på dagen og frem til søndag formiddag kommer tiden til at stå i computerspillets tegn for mange børn og unge i Fynslundområdet.

For andet år i træk arrangerer Fynslund Boldklub nemlig LAN-party i Fynslundhallen for alle, der er vilde med at spille computer. Ved et LAN-party mødes deltagerne for at spille computerspil sammen i flere døgn uden at gå op i, om det er dag eller nat.

I år er en lille smule færre deltagere meldt til LAN-partyet end sidste år. Omkring 50 børn, unge og også nogle esports-glade voksne har meldt deres ankomst og har betalt 150 kroner hver for at deltage i løjerne, der begynder fredag klokken 17 og varer indtil søndag formiddag.

Jacki Ludvigsen er med til at arrangere LAN-partyet i Fynslundhallen, og han blev involveret forrige år, da man i Fynslund Boldklub så småt begyndte at arbejde med planer om at etablere en esports-afdeling.

Sidste år fik vi meget feedback om, at det havde været noget af det hyggeligste, og at der havde været meget sjæl. Stemningen var fantastisk der

Jacki Ludvigsen

Annonce

Hyggelig stemning

Han fortæller, at man har mod på endnu en omgang LAN-party, da sidste års deltagere var meget positive overfor arrangementet.

- Sidste år fik vi meget feedback om, at det havde været noget af det hyggeligste, og at der havde været meget sjæl. Stemningen var fantastisk der, og det hele foregik på det niveau, som LAN engang var - hvor en flok unge sad i en garage eller lignende og spillede computerspil med hinanden, fortæller Jacki Ludvigsen.

Han forklarer, at stemningen også fik et nøk opad af, at der ikke var store pengepræmier på spil, ligesom folk kom for bare at hygge sig.

Jacki Ludvigsen fortæller, at der hovedsageligt bliver spillet computerspil under LAN-partyet, men nogle benytter også lejligheden til at se film, og ligesom sidste år bliver der også i år mulighed for at røre sig undervejs i computerspilsweekenden.

I den ene ende af hallen bliver der indrettet et område, hvor man frit kan boltre sig med Nerf-guns, der skyder med skumgummikugler. Her bliver det op til weekendens gæster at bygge en bane op af forskellige af idrætshallens remedier.

- Når man har siddet i 12 timer, er det rart at kunne op og løbe lidt omkring, siger Jacki Ludvigsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce