Annonce
Haderslev

Fyraftensmøde: Bliv leverandør til kommunen

Regler og fremgangsmåde ved kommunalt udbud af opgaver, varer og tjenesteydelser forklares for alle virksomheder i lokalområdet.

Haderslev: Hvordan kommer man i betragtning som leverandør, når anlægsarbejder, varer og tjenesteydelser er i udbud?

Svaret gives på et fyraftensmøde, hvor alle virksomheder er velkomne. Det er onsdag 30. oktober kl. 16, hvor Haderslev Kommune sammen med Provas og Haderslev Erhvervsråd byder inden for i Haderslev Idrætscenter.

På mødet fortælles om, hvordan man kan blive kommunal leverandør og komme i betragtning til opgaver, der udbydes af Haderslev Kommune og Provas.

Annonce

Der er to spor

Arrangementet starter med velkomst af borgmester H.P. Geil, og herefter vil Ditte Rønde fra Resilience House i Vejle holde oplæg om erfaringer med cirkulær økonomi i Vejle Kommune.

Efter en kort pause har deltagerne mulighed for at vælge et af to spor og høre om, hvordan man bliver leverandør på bygge- og anlægsopgaver eller af varer og tjenesteydelser. Det er Haderslev Kommune og Provas, der står for oplæggene, hvor der bliver god mulighed for at stille spørgsmål.

Når direktør for Haderslev Erhvervsråd, Gert Helenius, har rundet arrangementet af, er der er mulighed for at netværke med de andre deltagere over en sandwich frem til klokken 19.

Arrangementet er gratis. Man kan læse mere og tilmelde sig på kommunens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce