Annonce
Haderslev

Fyraftensmøde: Bliv leverandør til kommunen

Regler og fremgangsmåde ved kommunalt udbud af opgaver, varer og tjenesteydelser forklares for alle virksomheder i lokalområdet.

Haderslev: Hvordan kommer man i betragtning som leverandør, når anlægsarbejder, varer og tjenesteydelser er i udbud?

Svaret gives på et fyraftensmøde, hvor alle virksomheder er velkomne. Det er onsdag 30. oktober kl. 16, hvor Haderslev Kommune sammen med Provas og Haderslev Erhvervsråd byder inden for i Haderslev Idrætscenter.

På mødet fortælles om, hvordan man kan blive kommunal leverandør og komme i betragtning til opgaver, der udbydes af Haderslev Kommune og Provas.

Annonce

Der er to spor

Arrangementet starter med velkomst af borgmester H.P. Geil, og herefter vil Ditte Rønde fra Resilience House i Vejle holde oplæg om erfaringer med cirkulær økonomi i Vejle Kommune.

Efter en kort pause har deltagerne mulighed for at vælge et af to spor og høre om, hvordan man bliver leverandør på bygge- og anlægsopgaver eller af varer og tjenesteydelser. Det er Haderslev Kommune og Provas, der står for oplæggene, hvor der bliver god mulighed for at stille spørgsmål.

Når direktør for Haderslev Erhvervsråd, Gert Helenius, har rundet arrangementet af, er der er mulighed for at netværke med de andre deltagere over en sandwich frem til klokken 19.

Arrangementet er gratis. Man kan læse mere og tilmelde sig på kommunens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];