Annonce
forside

Fyringer En trist nyhed for Ansager

Søren Laulund. PR-foto
Annonce

Læserbrev: For medarbejderne på Tican var det en trist nyhed, som de modtog, da de blev præsenteret for en fyreseddel i sidste uge fra virksomhedens ejere, den Tyske Tönnies - koncern.

Begrundelsen herfor var, at virksomheden ønsker at flytte produktionen til enten Polen eller Tyskland med virkning fra årsskiftet, men for mange af de 49 medarbejdere kan det blive en vanskelig periode at komme igennem, når man står midt i processen.

Hvad årsagen til virksomhedens beslutning om at lukke fabrikken skyldes, ved jeg ikke, men hvis man har valgt dette ud fra, at lønomkostningerne er lavere, eller om det skyldes andre arbejdsmiljøregler i Polen eller Tyskland i forhold til Danmark, ja - så bør man indlede nogle politiske drøftelser og tiltag, både nationalt og via EU omkring disse forhold.

Jeg håber, at fagforeningen, Fødevareforbundet NNF i Sydjylland, vil være i stand til hurtigst muligt at hjælpe dem videre indenfor den branche, som alle medarbejderne har deres store kompetence indenfor.

Med lukningen af sådan en virksomhed i Varde Kommune er det vigtigt, at alle ressourcer bliver sat ind for at sikre dem anden beskæftigelse, så de står klar med et nyt job i hånden til nytår.

Jeg vil ønske alle held og lykke med opgaven, og håber, at I alle står med et nyt job i hånden inden nytår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce