Annonce
Billund

Fysio Danmark Billund udvider mandskabet og gør klar til ryk ind i nye lokaler

Fysio Danmark Billund udvider medarbejderstaben i forbindelse med flytningen til Butikstorvet. Privatfoto: Fysio Danmark Billund
I takt med at FysioDanmark Billund snart flytter i nye større lokaler på Butikstorvet, er de godt i gang med at opgradere mængden af klinikkens tilbud.
Annonce

Billund: Når Fysio Danmark Billund, hvis alt går efter planen, flytter fra Kløvervej til nye lokaler på Butikstorvet, rykker også nye medarbejdere ind i lokalerne.

- Som noget af det første har vi udvidet med endnu en super dygtig massør. Fremover bliver det derfor muligt at bestille tid hos Gert Kühne på klinikken i Billund. Han kommer for at supplere det allerede eksisterende massagetilbud, lyder det fra Lars Nikolajsen i en pressemeddelelse.

Udover massøren får klinikken i Billund også glæde af nye fysioterapeuter:

- De erfarne fysioterapeuter Søren Rubach og Per Helsinghof bliver også tilknyttet klinikken i Billund. Søren har været tilknyttet Fysio Danmark Varde, men kommer nu til at arbejde fuldtid i Billund. Per arbejder på klinikkerne i Varde og Esbjerg og kommer til at arbejde halvtid i Billund. Derudover glæder vi os til at få fysioterapeut Sidsel Høegberg tilbage fra barsel, tilføjer Lars Nikolajsen i pressemeddelelsen.

Sekretær Jannie Bramsen er desuden blevet daglig leder af Fysio Danmark Billund.

Fysio Danmark Billund kommer til at bestå af ni fysioterapeuter, en osteopat, en massør samt to sekretærer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce