Annonce
Billund

FysioDannmark rykker ind i Magion: - Når man har træningstøjet på, kan man ikke se forskel på direktøren og en knæpatient

Lars Nikolajsen fra FysioDanmark flytter ind i Magion til Henrik Steen-Andersen. Foto: Annette Bruun Jarl
Fredag underskrev Lars Nikolajsen fra FysioDanmark en lejekontrakt med Henrik Steen-Andersen i Magion. 3. maj åbner FysioDanmark klinik i Magion.

Grindsted: Lad os arbejde sammen i stedet for at blive konkurrenter. Det er tanken bag et nyt samarbejde, som fredag morgen blev underskrevet i Magion.

Underskriverne er Magions centerleder Henrik Steen-Andersen og klinikejer Lars Nikolajsen fra FysioDanmark, en landsdækkende kæde af fysioterapeuter med mere.

FysioDanmark, som i oktober sidste år åbnede klinik i Skolegade i Grindsted, får i første omgang to behandlerrum i Magion - i det, der før var et mødelokale i foyeren. På lidt længere sigt er det meningen, at behandlerne fra FysioDanmark flytter med ind i det nye motorik- og springcenter, som efter planen åbner sidst på året i 2022. Her får FysioDanmark fire behandlerrum.

Annonce

Det er dog ikke kun muligheden for at få behandlerrum i Magion, der har trukket FysioDanmark indenfor i Magion. Det er i høj grad også fitnesscentret.

Genoptræning på alle niveauer

- Vi ønsker at tilbyde genoptræning på alle niveauer, så vi har brug for et helt fitnesscenter. Det giver god mening at bruge det, der er her i stedet for at bygge noget nyt et andet sted i byen. Vi har jo i forvejen genoptræning i vand her i Magion, og så synes vi, at Magion er et fantastisk sted med mange muligheder, siger Lars Nikolajsen.


Når først man har træningstøj på, kan man ikke se forskel på direktøren og en parkinson- eller en knæpatient.

Lars Nikolajsen


Fire medarbejdere fra FysioDanmarkfår deres gang i Magion. Fredag har klinikejer Lars Nikolajsen, til højre, underskrevet en lejeaftale med centerleder Henrik Steen-Andersen. Foto: Annette Bruun Jarl

Han ejer FysioDanmark-klinikkerne i Varde, Esbjerg, Billund og Grindsted og har omkring 100 medarbejdere. Fire af dem kommer til at få deres gang i Magion samtidig med, at de arbejder i nogle af de andre klinikker og på den måde er en del af et stort fagligt fællesskab.

Henrik Steen-Andersen glæder sig over, at der nu kommer til at foregå endnu mere i Magion.

- Jeg vil da hellere have FysioDanmark som samarbejdspartner end som konkurrent, og så regner jeg med, at der vil være nogle synergieffekter af, at de er her. Når først folk er blevet glade for at bruge vores fitnesscenter til genoptræning, håber jeg da, at de vil fortsætte som medlemmer bagefter, siger han.

Annonce

Netværket vokser

FysioDanmark har pt. 80 klinikker i hele Danmark, hvoraf Lars Nikolajsen driver fire - med tilhørende træningsfaciliteter.  Han ser ikke nogen modsætning mellem de forskellige kunder, der fremover måske kommer til at træne i MagionFitness.

- Når først man har træningstøj på, kan man ikke se forskel på direktøren og en parkinson- eller en knæpatient. Det har vi aldrig oplevet som noget problem de andre steder. Tværtimod får alle styrket deres sociale netværk ved at træne sammen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce