Annonce
forside

Gå efter bolden Ulrich

Annonce

Læserbrev: Som formand for børneudvalget har jeg i JydskeVestkysten 16. januar udtalt: "Vi kan ikke acceptere, at vi i Billund Kommune ligger sidst. Det må vi gøre noget ved". Det bliver af Ulrich Kristensen, tidligere byrådspolitiker for henholdsvis Venstre og Radikale Venstre, i et læserbrev i JydskeVestkysten udlagt til, at jeg nu endelig er lydhør - hvilket er godt men også næsten grotesk!

At du Ulrich, nu har fortrudt, hvordan du politisk forvaltede dit mandat i Venstre, må stå for din egen samvittighed - men at kalde det næsten grotesk, at jeg nu endelig er lydhør, er jeg uforstående overfor!

Det nye byråd og dermed også jeg tiltrådte 1. januar 2018. Jeg hverken kan eller vil derfor tages til indtægt for det tidligere byråds beslutninger. På onsdag 25. januar er det første gang, at forvaltningens indstilling til forbedring af tandsundheden, i denne byrådsperiode, er på børneudvalgets dagsorden.

I Socialdemokratiet er vi i proces ift. vores holdning til forvaltningens udspil - og bliver vi ikke enige, så er der hos os plads til, at man ikke retter ind!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Esbjerg

Skole, gymnasium og fodboldklub sender hundredevis af unge i selvkarantæne: Mundbind kan være på vej til skolerne

Annonce