Annonce
Sønderborg

Gå og spis dig igennem Kær Vestermark

Kulinarisk Vandredag ved Kruså har igennem mange år været et populært arrangement. Nu er turen kommet til Sønderborg. Arkivfoto: Claus Thorsted
Efter syv succesfulde gange med kulinarisk vandredag i Kelstrup Plantage ved Kruså er det nu Sønderborg, der får gavn af arrangementet.
Annonce

Sønderborg: Kulinariske fristelser venter forude under hele turen, hvis man går med søndag den 19. april, når der er Kulinarisk Vandredag. Det er Torvehallen med Paul og Margrid Loichtl, som sammen med samarbejdspartnere har arrangeret turen, der er på 10,5 kilometer.

Starttidspunkter er hver halve time mellem klokken 9.30 og 13. Turen vil vare cirka 4 timer med pauser undervejs, hvor der er mulighed for at indtage lidt godt til ganen. Turen går langs vandet ud til Kær Vestermark og tilbage til Torve-Hallen.

Undervejs møder man lokale producenter og forhandlere, som byder på smagsprøver. Afslutningen på den kulinariske vandring foregår på Torve-Hallen med lidt godt at spise. Der vil her være mulighed for at købe de smagte produkter.

Annonce

Opfordret af stamgæster

Paul og Margrid Loichtl har tidligere med stor succes arrangeret kulinarisk vandredag hele syv gange i Kelstrup Plantage ved Kruså med flere hundrede deltagere.

Ægteparret stoppede som forpagtere af Holdbi Kro ved Kruså i september 2018 og kastet sig over et nyt eventyr i Sønderborg. 1. oktober 2018 overtog de Torve-Hallen i Sønderborg ved siden af Kong Christians X. Bro.

- Vi har haft besøg af mange af vores stamgæster fra Holdbi, som har spurgt ind til, hvornår vi igen arrangerer Kulinarisk vandredag. Efter 16 måneder og en meget travl start i Torve-Hallen har vi nu overskud igen til at arrangere den populære vandredag, forklarer Paul Loichtl.

Tilmelding sker per mail til info@torve-hallen.dk. For mere information læs på hjemmesiden www.torve-hallen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce