x
Annonce
Sønderborg

Gå til svømning, spansk og træning i aftenskolen

Gråsten: Rinkenæs Aftenskole har et nyt hold varmtvandsgymnastik på Fjordskolen i Kruså fra onsdag den 26. februar med holdstart kl. 18 og kl. 19. Gigthospitalet i Gråsten har også hold i varmtvandsbassinet med holdstart lørdag den 7. marts kl. 9, kl. 10 og kl. 11. Babysvømningen begynder om søndag den 9. marts kl. 10, kl. 10.30, kl. 11 og kl. 11.30.

Aftenskolen har fået en aftale med en fysioterapeut fra Sundhedshuset i Gråsten, som vil lave øvelser for osteoporoseramte. Holdet begynder i Sundhedshuset i Gråsten fredag den 28. februar kl. 10.

Desuden tilbyder aftenskolen spansk for begyndere og letøvede med start torsdag den 5. marts. Eller hvad med et løbbindingskursus, hvor man med pølseteknik bygger en kurv i stof. Det er Anne-Birgitte Beyer fra Samsø, der er instruktør, og det kommer til at foregå på Rinkenæs Skole. Kurset foregår i weekenden den 29. februar og 1. marts.

Information og tilmelding kan findes på hjemmesiden www.alnor-graasten.aftenskole.dk

/kat

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce