Annonce
Vejen

Gårdbranden i Brændstrup: Halmfyr kan være årsag til brand

En mand blev fløjet i helikopter til Odense Universitets Hospital (OUH) med brandskader i forbindelse med søndagens gårdbrand på Hundebølvej i Brændstrup ved Rødding. Foto: H. E. Haulrich
Mand blev fløjet i helikopter til OUH i Odense i forbindelse med branden.
Annonce

Brændstrup: Politiet undersøger stadig årsagen til søndagens gårdbrand på Hundebølvej i Brændstrup ved Rødding, der kunne ses fra flere kilometers afstand.

- Et halmfyr i ejendommen kan være årsag til branden, men vi undersøger det nærmere, oplyser vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi mandag.

En mand pådrog sig så alvorlige brandskader i forbindelse med branden, at han måtte flyves i helikopter til Odense Universitets Hospital (OUH).

- Om det skete i et forsøg på at redde dyrene eller slukke branden selv, kan vi ikke sige endnu, lyder det fra politiet, der heller ikke har yderligere oplysninger om mandens nuværende tilstand.

Brandfolk fra stationerne i Rødding, Jels og Skodborg kørte i pendulfart mellem Rødding og gården efter vand. Stationen i Kolding hjalp til med en stige.

Branden var slukket sidst på eftermiddagen søndag efter mange timers indsats.

Branden blev anmeldt søndag klokken 09.49 og var opstået i en længe på gården.

- Der er var mange, store længer og kornsiloer af træ, der brændte, da brandvæsenet ankom, oplyste indsatslederen fra TrekantBrand allerede søndag til jv.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce