Annonce
Tønder

Gåture med kendte danskere skal sætte tanker i bevægelse

Hvis man tilmelder sig projektet tankegang kan man komme ud og gå en tur i foråret med filminstruktør Frelle Petersen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
I foråret bliver det muligt at gå en tur med filminstruktør Frelle Petersen og Søren Solkjær. De er en del af projektet Tankegang, som skal sætte tanker og mennesker i bevægelse.

Tønder: På Mors har der hvert år været kunstnersamtaler mellem publikum og kulturpersoner. I år er kunstnersamtalerne dog rykket ud i landet i et nyt koncept, der hedder Tankegang. I løbet af foråret er der derfor arrangeret en række gåture med kendte danskere.

I Tønder Kommune kan man derfor komme ud og gå en tur med filminstruktøren Frelle Petersen eller fotografen Søren Solkjær. Frelle Petersen står blandt andet bag filmen "Onkel", mens fotografen Søren Solkjær tidligere har fotograferet personer som musikeren Björk og filminstruktøren David Lynch, ligesom han har udgivet bogen "Black sun" om sort sol.


Der er ikke noget som en gåtur, der kan give luft til nye refleksioner.

Trine Bang, direktør for Kulturmødet


Der vil på hver gåtur være 20 pladser, som det er muligt at booke gratis via hjemmesiden kulturmødet.dk. Hvis coronarestriktionerne tillader det, bliver grænsen for antallet af deltager sat op til 30 mennesker per gåtur.

Annonce

Luft og refleksioner

Formålet med de kulturelle gåture er at sætte krop og tanker i bevægelse på en alternativ måde, uanset hvor i landet man befinder sig.

- Der er ikke noget som en gåtur, der kan give luft til nye refleksioner. Med projektet Tankegang sætter vi kroppen og tankerne i bevægelse på en anderledes måde. Her kan du møde kunstnerne helt tæt på og bliver inspireret til andre samtaler med dine venner – eller mennesker, du endnu ikke har mødt. Præcis det, tror jeg, at mange har brug for lige nu, siger direktør for Kulturmødet, Trine Bang, i en pressemeddelelse.

Annonce

Flere i bevægelse

Gåturene finder sted mellem den 24. april og 2. maj. Projektet Tankegang er en del af DR's satsning om af få flere danskere i bevægelses. Pengene til projektet er bevilliget af Nordea Fonden.

Kulturmødet er grundet coronaomstændighederne i år delt op som en tretrinsraket, hvor Tankegang er det første arrangement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce