Annonce
Tønder

Gæst i svømmehal smittet med covid-19

Arrild Svømmehal i Arrild Ferieby. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Fredag har en gæst besøgt Arrild Svømmehal, og vedkommende er efterfølgende blevet testet positiv for Covid-19. Kommunen opfordrer til opmærksomhed.
Annonce

Arrild:  Svømmehal havde i fredags en gæst, der efterfølgende er testet positiv for Covid-19. Tønder Kommune opfordrer borgere, der har besøgt svømmehallen i samme tidsrum som den smittede gæst til at være ekstra opmærksomme på symptomer og eventuelt få foretaget en test.

Besøget i svømmehallen fandt helt præcis sted fredag den 18. september i tidsrummet fra klokken 15.30 til klokken 17.

Den kvindelige gæst har oplyst, at hun har opholdt sig ved og i billetsalget, kvindernes omklædningsrum, børnebassinet, det store bassin, den store rutsjebane, dampbadet, kvindesaunaen og til sidst igen kvindernes omklædningsrum.

Den smittede gæst var i selskab med en af Arrild Svømmehals kvindelige ansatte. Den pågældende medarbejder bliver nu testet, og møder ikke på arbejde før der foreligger et negativt testresultat oplyser Tønder Kommune i en udsendt pressemeddelelse.

Hvis man har været i Arrild Svømmehal i det samme tidsrum som den smittede gæst, opfordres man til at være ekstra opmærksom på symptomer, og eventuelt få foretaget en test.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce