Annonce
Esbjerg

Gæst på Esbjerg Street Food testet positiv for corona: To ansatte i karantæne

To medarbejdere ved Esbjerg Street Food er i karanræne, efter en gæst er blevet testet positiv for covid-19. Arkivfoto: Mikkel Hausted Hansen
En kvinde, der havde et møde på Esbjerg Street Food to dage i træk, er senere testet positiv for covid-19. To ansatte er i karantæne efter møderne med den smittede.
Annonce

Esbjerg: En kvinde, der besøgte Esbjerg Street Food tirsdag og onsdag, er testet positiv for covid-19.

Det skriver Esbjerg Street Food på dens Facebook-side.

To ansatte, der mødtes med hende, er nu i karantæne og vil blive testet, oplyser indehaver af Esbjerg Street Food, Dan Lia Christensen.

- Hun var her for at holde et møde. Hun var kun i Café Nattergalen, som er den første bar, man møder, siger han.

- Heldigvis har hun ikke fået det her, og heldigvis sad hun i Café Nattergalen, hvor der ikke sidder mange mennesker i hverdage, fortæller Dan Lia Christensen.

Kvinden havde ikke symptomer, men var blevet testet i forbindelse med sit arbejde. Onsdag aften modtog hun så svaret, som viste sig at være positivt.

Annonce

Vigtigt at oplyse

Han håber, at det, at hun ikke har været inde i det store område, hvor der er flere mennesker, gør, at ingen andre er blevet smittet.

- Jeg har også fået henvendelser fra folk, der vil vide, om hun har været på toilettet, fordi de selv har været det. Der var hun heller ikke, siger Dan Lia Christensen.

Det ærgrer ham, at det er sket i Esbjerg Street Food, men han er dog ikke bange for, at corona-skræk holder gæsterne væk.

- Det er jo uundåeligt fra vores side. Men det er vigtigt, at oplevelsesrum som os siger, hvis der har været en med corona. At vi oplyser gæsterne, så vi kan få stoppet smittekæderne. Det er vigtigt, at vi er åbne omkring det, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Esbjerg

Retsordfører efter tilmelding af folketingsmedlem som sæddonor og huskøber: Chikane skal gøres strafbart

Annonce