Annonce
Billund

Gæsterne strømmer til Lego House: Uge 30 blev ny rekorduge

Lego House i Billund. Arkivfoto: John Randeris
Lego House har i denne sommer slået sin egen rekorduge, og sommeren har generelt været meget bedre end sidste sommer, forlyder det fra oplevelseshuset.

Billund: Der har været rekordmange gæster i Lego House denne sommer.

Sådan lyder det fra huset selv, som har offentliggjort besøgstal for uge 30.

Her kom 11.308 gæster igennem tælleapparaterne - det højeste nogensinde siden åbningen af Lego House i 2017.

Forinden denne sommer var rekordugen uge 16 i år, som også var påskeugen. Men den rekord blev altså slået i uge 30, og flere gange har Lego House måtte melde helt udsolgt.

- Gæsterne holder sig heldigvis ikke tilbage med at fortælle om deres oplevelse i Lego House til familie og venner. Rigtig mange deler deres oplevelser via sociale medier, og vi kan tydeligt mærke, at kendskabet til Lego House er steget gennem det sidste år, hvilket jeg er overbevist om, er en af grundene til de flotte besøgstal. Nu har gæsterne en bedre idé om, hvad Lego House er for en størrelse, udtaler Jesper Vilstrup, administrerende direktør i LEGO House, i en pressemeddelelse.

Annonce

Besøgstal i Lego House

Top-3 uger i år og nogensinde:

1. Uge 30, 2019: 11.308 gæster - midt i Industriferien.

2. Uge 16, 2019: 11.302 gæster - påskeugen.

3. Uge 29, 2019: 11.191 gæster - midt i Industriferien.

Generelt flere besøgende

Lego House slog dørene op for offentligheden første gang i september 2017. Sidste sommer var den første højsæson hos attraktionen, og i 2018 landede årsresultatet på knap 250.000 gæster.

- Vi havde forventet flere gæster sidste sommer, hvilket vi på det tidspunkt tilskrev det flotte danske sommervejr. Men set i bakspejlet må vi også erkende, at mange ikke kendte til Lego House sidste år, hvilket har spillet en lige så stor rolle. Denne sommer har vi oplevet fænomenale besøgstal, og vi ligger hver uge 30-40% over vores besøgstal fra sidste sommer, tilføjer Jesper Vilstrup i pressemeddelelsen.

Lego House benytter et online bookingsystem, hvor gæsterne selv booker, hvilken dag og tidspunkt de ønsker at besøge LEGO House. På den måde sikres, at der er den fornødne plads til alle gæster. Når pladserne er brugt op, meldes der udsolgt.

Lego House har åben for offentligheden alle ugens dage indtil september, hvorefter tirsdag til torsdag er reserveret til skoleklasser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Nolde nu med mundbind

Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce