Annoncørbetalt indhold

Gør dagen endnu mere speciel for jubilaren med en flot buket eller blomst

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er er ikke alle, der får lov til at fejre jubilæum, så når der er én i familien, venne- eller bekendtskabskredsen, der har jubilæum, så skal det da fejres. Hvordan det bliver fejret, det er helt op til den enkelte, men hvis du ønsker at gøre jubilæet mere specielt, så kan du vælge at give en buket eller anden fin blomst i gave. Har du ikke selv mulighed for at deltage i jubilæumsarrangementet, så er det også en mulighed at bestille online og få din blomstergave leveret direkte til jubilaren. Se udvalget af blomster her, hvor du nemt kan bestille online og få leveret på jubilæumsdagen.

Fejr jubilæum med en smuk buket

Annonce

Det er stort at holde jubilæum, hvad enten det er 10-års, 25-års, 40-års jubilæum eller noget helt fjerde. Derfor skal det jo også fejres med en gave og gerne en personlig gave. Her er det oplagt at vælge en buket med et kort vedlagt med din personlige lykønskning til jubilaren. Blomsterne kan sammensættes præcis som du ønsker det, så glæd jubilaren med blomster på den store dag, og vær med til at fejre jubilaren med en blomstrende og personlig hilsen. Hos Bloomit finder du et kæmpestort udvalg i buketter, og der er noget for enhver smag og ønsker.

Den perfekte gave til et jubilæum

Til et jubilæum, er der ofte en del, der vælger enten at sende eller give en gave, og derfor vil mange gerne vælge den helt perfekte gave, der måske skiller sig lidt ud fra mængden og bliver husket. Derfor er blomster den perfekte gave til et jubilæum og andre store begivenheder i livet. De bindes af blomsterdekoratører, der formår at binde unikke buketter præcis til jubilaren og dennes stil og personlighed. Sammen med buketten kan du vedlægge et jubilæumskort med din personlige hilsen. Alt sammen kan det leveres direkte til modtageren på den store dag.

Bestil og få leveret jubilæumsgaven på både privat- og erhvervsadresser

Når du bestiller jubilæumsblomster og -gaver fra Bloomit, har du muligheden for at vælge leveringsdatoen og der tilbydes levering på både privat- og erhvervsadresser i hele Danmark. Du er derfor ikke begrænset af at leveringen kun kan ske i dele af landet. Når du bestiller, kan du ønske et leveringstidspunkt, så din jubilæumsgave kan blive leveret i det tidsrum hvor der fx afholdes jubilæumsreception eller lign. Så kan de gave nå frem, og stå fint på gavebordet. Alternativt kan du vælge at sende gaven direkte til jubilarens hjemmeadresse og overraske på den måde. Levering sker med chauffører, der er vant til at håndtere blomster, så du kan være sikker på at din jubilæumshilsen når frem og ser fin ud hos modtageren ved leveringen. Bestil og overrask med en blomstrende jubilæumsgave i dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.