Annoncørbetalt indhold

Gør din bolig mere attraktiv på salgsmarkedet

Dette er sponsoreret indhold

Står du og overvejer, om du skal sælge din bolig? Eller står du allerede og har sat den til salg, men der er ingen, der slår til? Så kan du med fordel læse med i denne artikel. Her finder du en række tips og inspiration til, hvordan du gør din bolig mere attraktiv på salgsmarkedet.

Det udvendige tæller

Når du skal sælge din bolig, skal du være opmærksom på, at det ikke kun er det indvendige, der tæller. Folk kigger også på det udvendige. Derfor skal du sørge for, at din bolig også er præsentabel fra den vinkel.

Der er flere ting du kan gøre for at få din bolig til at se godt ud udvendigt. Du kan vælge at gå all in med blomster, grønt græs og lignende, men mindre kan også gøre det. Faktisk skal du bare sørge for at slå græsset, fjerne ukrudt, sørge for at den ydre facade er malet og pæn, samt sørge for flot tag og fliser. Du behøver ikke blomster og lignende til at gøre det imponerende og attraktivt.

Hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre dine fliser i stand, kan du med fordel hyre professionelle til jobbet. En fliserens kan gøre underværker for din boligs ydre. Du kan blandt andet hente hjælp hos Nanostone.

Hvis mulighederne med hjemme

Den indvendige er som sagt også meget vigtigt, når du skal sælge dit hjem. For at gøre det indre så attraktivt som muligt, er det en god ide at male hjemmet i nogle farver, der ikke skriger for meget i øjnene. Der er ingen grund til at gøre alle vægge hvide, men mal dem heller ikke gule eller orange.

Det bedste du kan gøre, er at forsøge at vise de potentielle købere, hvad de kan gøre med hjemmet, og hvordan de kan indrette det. Forsøg derfor selv at skabe et skønt hjem med mest muligt lys og plads, samt en flot indretning. Hvis du ikke helt ved, hvordan du skal gribe den opgave an, er det altid en mulighed at kontakte folk med erfaringen på området. På samme måde som du kan kontakte professionelle til at klare fliserensen for dig. Det er aldrig en skam at spørge om hjælp, og i sidste ende vil det gavne dig, da du kan tage bedre billeder af hjemmet, hvilket vil gøre det attraktivt for flere.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.