Annonce
Erhverv

Gør et sidste kup: Tøjbutik holder sidste åbningsdag lørdag

Christina Østergaard har sammen med sin mor Helle Østergaard drevet tøjbutikken Le Noir i otte år. Lørdag holder de sidste åbningsdag. Arkivfoto: Nikolaj Primdah
Annonce

Fredericia: Efter otte år holder tøjbutikken Le Noir i Gothersgade sidste åbningsdag lørdag.

Butikken oplyste i oktober, at den ville lukke, og i den sidste tid har man solgt ud af de sidste varer. Der er dog stadig en del forskelligt tilbage på hylderne. Blandt andet jeans, kjoler og skjorter.

- Forventningerne er, at vi får travlt de sidste par dage. Det har vi haft hele ugen, og nu kan kunderne få alle varer til 100 kroner stykket, oplyser Christina Østergaard, der driver butikken med sin mor, Helle Østergaard.

Lørdag byder de på kaffe og kage for at sige tak for denne gang, og selvom de ikke fortryder beslutningen om at lukke, bliver de sidste åbningsdage med blandede følelser.

- Jeg ved, at der er mange faste kunder fra årenes løb, som vil komme forbi og sige pænt farvel. Det er selvfølgelig lidt vemodigt, men vi har selv taget beslutningen, og jeg ser frem til at få tid til dem, jeg holder allermest af, siger Christina Østergaard.

Butikken holder åbent fredag 10-18 og lørdag 10-14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce