Annoncørbetalt indhold

Gør haven sommerklar med disse 3 tips

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du og drømmer om at gøre haven klar til den danske sommer, der lurer lige om hjørnet? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi ved, at det kan være svært at få gjort haven klar til sommeren. Derfor vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du kommer i mål, og hvad du har brug for. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan sommerhaven bliver klar.

Det er kun de færreste, der klipper haven ned

Annonce

Noget af det første – og absolut vigtigste – når foråret kommer, er at få klippet haven ned og gjort den i stand. I løbet af vinterhalvåret vil mange buske og planter falde hen. Derfor er der brug for, at du giver dem lidt ekstra kærlighed og pleje.

Det er en god idé at klippe de løse grene af, og klip gerne dine buske og planter langt ned, så de har mulighed for at vokse godt. Derudover er det værd at pleje græsplænen, hvis du drømmer om grønt og blødt græs hele sommeren. Den kolde vinter gør det nemlig svært for græsset at vokse frem, hvis det ikke får godt med vand og gode vilkår.

Køb det, du skal bruge til sommeren

Hvert år har mange haveejere flere idéer til, hvad der skal ske i haven. Men ofte kommer vi alt for sent i gang, og det betyder, at projektet bliver udskudt. Går du eksempelvis med tanken om at investere i en glasfiberflagstang, der kan pynte ude i haven, bør du gøre det, inden sommeren starter.

På den måde har du god tid til at sætte den op i haven, inden solen står på sit højeste, hvor du hellere vil nyde synet af din nye flagstang i en god lænestol.

Gør terrassen klar

Vi kommer vi ikke uden om terrassen, der er knudepunktet i mange danske haver. For at blive helt klar til sommeren kan du overveje, om din terrasse har brug for en fliserens eller en ny omgang lak, så den ser flot og indbydende ud hele sommeren.

Når det gælder fliseterrasser, er en fliserens godt givet ud. Får du professionelle til det, kan du også vælge en imprægnering, der gør din terrasse langt mere hårdfør over for alger, skidt og snavs. Du kan også vælge at klare det selv med en højtryksrenser, og har du en træterrasse, kan du svinge penslen og selv klare lakeringen.

Så er du klar til at gå en dejlig dansk sommer i møde, hvor du med god samvittighed kan læne dig tilbage og nyde synet af en smuk og velplejet have.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.