Annonce
Esbjerg

Gørding Knights mangler bare et point

Martin Ray Klindworth håber på sejr til Gørding Knights, når Gørdings eget herre-floorballhold på lørdag skal spille topbrag i 2. division syd mod Esbjerg Sharks 2. Hvis Gørding får mindst et point, så har Gørding Knights med sikkerhed vundet 2. division syd. Arkivfoto: Martin Wilde
Gørding Knights mangler blot ét point for at være sikre på at vinde 2. division syd i herrernes floorballturnering. Og det point skal gerne komme på lørdag, når Gørding Knights spiller hjemme Esbjerg Sharks 2.

Gørding: Lørdag eftermiddag er der topkamp i herrernes floorball-turnering i Gørding Idræts- og Kulturcenter.

- Vi skal møde Esbjerg, og med et point er vi vinder af 2. division syd, siger formanden for Gørding Knights, Martin Ray Klindworth, der selv i mange år spillede floorball hos Esbjerg Sharks, inden han flyttede til Gørding og blev opfordret til at starte en floorball-afdeling i Gørding.

Den er siden vokset støt, og Gørding Knights fører lige nu 2. division syd stort med 27 point efter 10 kampe foran netop Esbjerg Sharks 2 med 21 point og Odense FC 2 med 15 point.

Gørdings komfortable føring kan dog være skrumpet noget, inden lørdag, da Esbjerg forinden spiller mod Bjerre Millennium. Her er Esbjerg storfavoritter. Det samme er Gørding Knights i sæsonens sidste kamp den 27. marts, som spilles på hjemmebane i Gørding mod Bjerre Millennium, der ligger næstsidst i rækken.

Kampen mellem Gørding og Esbjerg spilles klokken 15.30 i Gørding Idræts- og Kulturcenter. Der er opvarmning til det store slag fra klokken 14, hvor Gørdings U13-hold spiller mod Kolding. Martin Ray Klindworth og resten af holdet håber på stor opbakning fra publikum, når der nu spilles topkamp på hjemmebane.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce