Annonce
Esbjerg

Gadefesten vender tilbage

Musikken styres som altid af TooManyLeftHands, men der er også plads til lokalt talent på scenen. Foto: Simon Lau
Gadefest Tour-karavanen har igen sat kurs mod Esbjerg. Den bastunge folkefest indtager midtbyen lørdag den 14. september.

Esbjerg: Torvegade lægger asfalt til Gadefest Tour, når den store fest-karavane for tredje år i træk inviterer til gratis fest i Esbjerg.

Med scene, konfettikanoner og elektronisk musik er der lagt op til en fest af de større. Musikken styres som altid af TooManyLeftHands, og under konceptet ”TooManyLeftHands & Friends” tager dj-duoen en kombination af store danske liveartister og lokale dj’s som Janus Lauvring og Kristian Ladefoged med på scenen.

Programmet har dog plads til flere lokale talenter.

- Den lokale forankring er altafgørende for Gadefest Tour. Derfor sender vi her en åben invitation til lokale producere om at henvende sig, hvis de ønsker spilletid på scenen, fortæller Martin Tang Madsen, Event Manager hos Royal Unibrew, i en pressemeddelelse.

Annonce

Gadefest Tour

Gadefest Tour er et eventtiltag, der i august og september bringer gratis gadefester, højt humør og en masse elektronisk musik til Randers, Holbæk, Aalborg, Odense, Vejle, Viborg og Esbjerg. Konceptet er udviklet af Royal Beer og Faxe Kondi Booster i samarbejde med TooManyLeftHands og en række lokale aktører.

Lokale producere der ønsker spilletid på Gadefest Tour kan henvende sig pr. mail på: artist@gadefest.dk

Læs mere om eventet på facebook.com/gadefesttour

Gæsternes fest

Gadefest-konceptet er udviklet af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og TooManyLeftHands, og er blevet til i et tæt samarbejde med en række lokale partnere, herunder Rustik – Bar & Natklub, Business Esbjerg, Esbjerg City, Studiebyen Esbjerg og Esbjerg Kommune.

- Gadefest Tour har udviklet sig til en tradition, hvor det ikke længere er os - eller de andre optrædende artister - som er det primære. Vi skaber selvfølgelig rammen, men det er gæsterne selv, der sørger for at skabe en gedigen pop-up gadefest, siger Martin Nick fra TooManyLeftHands.

Gadefesten starter klokken 17.00 med lørdagsbar, ølbowling, beer-pong og andre sjove gadelege arrangeret af EEU. Pagodens Foodtruck sørger for maden, og fra klokken 23.00 fortsætter festen på Rustik.

Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.

Sidste år tiltrak den bastunge gadefest tusinder af danseglade esbjergensere. Foto: Morten Frøslev
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce