Annonce
Esbjerg

Gadefesten vender tilbage

Musikken styres som altid af TooManyLeftHands, men der er også plads til lokalt talent på scenen. Foto: Simon Lau
Gadefest Tour-karavanen har igen sat kurs mod Esbjerg. Den bastunge folkefest indtager midtbyen lørdag den 14. september.

Esbjerg: Torvegade lægger asfalt til Gadefest Tour, når den store fest-karavane for tredje år i træk inviterer til gratis fest i Esbjerg.

Med scene, konfettikanoner og elektronisk musik er der lagt op til en fest af de større. Musikken styres som altid af TooManyLeftHands, og under konceptet ”TooManyLeftHands & Friends” tager dj-duoen en kombination af store danske liveartister og lokale dj’s som Janus Lauvring og Kristian Ladefoged med på scenen.

Programmet har dog plads til flere lokale talenter.

- Den lokale forankring er altafgørende for Gadefest Tour. Derfor sender vi her en åben invitation til lokale producere om at henvende sig, hvis de ønsker spilletid på scenen, fortæller Martin Tang Madsen, Event Manager hos Royal Unibrew, i en pressemeddelelse.

Annonce

Gadefest Tour

Gadefest Tour er et eventtiltag, der i august og september bringer gratis gadefester, højt humør og en masse elektronisk musik til Randers, Holbæk, Aalborg, Odense, Vejle, Viborg og Esbjerg. Konceptet er udviklet af Royal Beer og Faxe Kondi Booster i samarbejde med TooManyLeftHands og en række lokale aktører.

Lokale producere der ønsker spilletid på Gadefest Tour kan henvende sig pr. mail på: artist@gadefest.dk

Læs mere om eventet på facebook.com/gadefesttour

Gæsternes fest

Gadefest-konceptet er udviklet af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og TooManyLeftHands, og er blevet til i et tæt samarbejde med en række lokale partnere, herunder Rustik – Bar & Natklub, Business Esbjerg, Esbjerg City, Studiebyen Esbjerg og Esbjerg Kommune.

- Gadefest Tour har udviklet sig til en tradition, hvor det ikke længere er os - eller de andre optrædende artister - som er det primære. Vi skaber selvfølgelig rammen, men det er gæsterne selv, der sørger for at skabe en gedigen pop-up gadefest, siger Martin Nick fra TooManyLeftHands.

Gadefesten starter klokken 17.00 med lørdagsbar, ølbowling, beer-pong og andre sjove gadelege arrangeret af EEU. Pagodens Foodtruck sørger for maden, og fra klokken 23.00 fortsætter festen på Rustik.

Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.

Sidste år tiltrak den bastunge gadefest tusinder af danseglade esbjergensere. Foto: Morten Frøslev
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Haderslev

Gravene skal have en plan

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce