Annonce
Sønderborg

Galleri Eje har take away med malerier

I en periode har ægteparret Eje opholdt sig i det sydlige Spanien, hvor de har været fælles om flere malerier. Bl.a. dette maleri med titlen "Los Fjæsos Abstractos". Det er skraldespansk, siger Thomas Eje. Privatfoto

Skovby: Underholdningsbranchen er med Corona-epidemien sendt til tælling, så nu har entertaineren Thomas Eje og hans hustru, malerinden Katherine Scrivens Eje mere tid end sædvanligt til at kreere malerier og porcelæn.

Kunstnerparret har i en periode haft et Pop Up Galleri i Borgen, men det er muligt, at Galleri Eje vender tilbage til Borgen, når der igen bliver normale tilstande. De har også været en tur i det sydlige Spanien, hvor der er malet malerier i stor stil - i flere tilfælde har de arbejdet sammen om et maleri.

Nu er de tilbage i Kulturhuset Harbæksgaard, hvor de er fortsat arbejdet i deres atelier.

Thomas Eje noterer, at der er take away af mad i Skovby kro, men det er også muligt i Kulturhuset Harbæksgaard - ikke mad, men malerier og keramik.

- Folk kan komme efter aftale og gå en runde i vore udstillingslokaler. Og så kan de købe og tage et maleri med hjem, siger Thomas Eje, der understreger, at alle regler om at holde afstand og få mennesker samlet naturligvis bliver håndhævet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce