Annonce
Erhverv

Galleriejer: Nu skal vi nok finde ud af at komme videre

Galleri Pagter har været lukket siden jul, og derfor har udstillingen med værker af Hans Vangsø været udskudt flere gange. Nu bliver den sat op mandag og kan åbne fredag den 5. marts, fortæller galleriejer Orla Pagter. Arkivfoto: Morten Flarup

Kolding: Da pressemødet var ovre onsdag formiddag, gik der ikke lang tid, før galleriejer Orla Pagter skyndte sig at udsende en pressemeddelelse om den første udstilling, han åbner efter den lange nedlukning. Pressemeddelelsen har bare ligget klar til affyring og ventet på netop den besked, der langt om længe kom onsdag.

- Jeg fik ikke hørt hvilke begrænsninger, der kommer til at gælde for genåbningen, men det skal vi nok klare. Bare vi kan få lov at åbne, skal vi nok finde ud af at komme videre med de betingelser, som vil gælde, siger Orla Pagter, der i mange år har været en fast del af Koldings byliv.

Galleriet i Adelgade har haft det hårdt under den sidste del af nedlukningen, fortæller Orla Pagter.

- Jeg har ikke været derude, hvor jeg overvejede helt at lukke, men jeg har frygtet, at det skulle komme dertil.

Problemet har været, at det er svært at sælge unikke keramikskåle og kunst over nettet, fortæller han.

- Folk skal have det i hænderne og se det i virkeligheden, før de køber. Det kan jeg godt forstå. Sådan skal det også være. Derfor bliver det også dejligt, at vi kan åbne nu, uanset hvor mange der må komme i butikken ad gangen, siger Orla Pagter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Forældre holder børn hjemme fra skolen: Vores børn skal ikke udsættes for asbeststøv

Speedway For abonnenter

Gense årets første speedwayløb med kvalifikation til EM og VM

Annonce