Annonce
Livsstil

Nu er aftenskolerne i gang igen

Gitte Flycht glæder sig over, at aftenskolerne så småt kan begynde at åbne igen. PR-foto
Genåbningsplanen betyder, at der lige så stille kan afvikles arrangementer udendørs hos aftenskolerne. Det vækker glæde, fortæller formand for Varde Aftenskoleråd og forstander FOF-Vest Gitte Flycht.

Varde: Genåbningsplanen tillader, at der må være op til 50 mennesker samlet udendørs.

Det betyder, at der er en perlerække af arrangementer, flere af aftenskolerne har på programmet, kan afvikles planmæssigt - under gældende retningslinjer naturligvis.


Vi har mange, der efterspørger vores aktiviteter, for det betyder rigtig meget at være sammen i et fællesskab, hvor man samtidig beriges med viden.

Gitte Flycht


Hvilke arrangementer, der er tale om, kan man se på aftenskolernes hjemmesider, men der er tale om blandt andet bålstedets mystik, yoga under åben himmel, guidet kunstrundetur i Varde, væv med naturen og så videre.

- Det betyder rigtig meget, at vi kan få gang i nogle aktiviteter. Vi har mange, der efterspørger vores aktiviteter, for det betyder rigtig meget at være sammen i et fællesskab, hvor man samtidig beriges med viden. Det har vi som mennesker brug for, siger Gitte Flycht, nyvalgt formand for Varde Aftenskoleråd og forstander for FOF-Vest.

- Varde Kommune yder en fantastisk service og bakker virkelig op om foreningslivet i kommunen. Det betyder for os, at vi har en god dialog, og at vi sammen løfter opgaven med at få gang i forenings- og fritidslivet igen, siger Gitte Flycht.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Esbjergs sidste kvotekonge skovler penge: Har tjent mere end en kvart milliard kroner de sidste ti år, men nu truer Brexit

Erhverv

Montører overfuses af vrede kunder på hjemmekontoret: Nu får de hjælp til at nedtrappe konflikterne

Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Varde

Større naturbrand i skydeterræn: Soldater hjalp med brandslukning

Sønderborg For abonnenter

Modstander undrer sig over byggeri af biogasanlæg: - Det er grove løjer

Annonce