Annonce
KIF Kolding

Gang i kuglepennen: KIF Kolding slår kloen i Peter Balling

Peter Balling skal spille for KIF Kolding i de kommende to sæsoner. Foto: Johan Gadegaard
Der er store forventninger til den rutinerede venstrehånd, der skifter fra TTH Holstebro på en toårig aftale.

KIF KOLDING: Det begynder så småt at se fornuftigt ud for KIF Kolding, der ser ud til at få sammensat en spændende og mere slagkraftig trup til den kommende sæson.

Seneste nye mand i cheftræner Ulf Sivertssons trup er 29-årige Peter Balling, der kommer til KIF Kolding efter seks sæsoner i TTH Holstebro.

Og signingen af Balling, der tilbage i 2018 var en del af den danske landsholdstrup ved EM i Kroatien, får smilet frem hos KIF Kolding-direktør Christian Phillip.

- At vi har formået at tiltrække så stor en liga-profil som Peter Balling til KIF til næste sæson gør os stolte og forventningsfulde, siger han i en pressemeddelelse.

- Peter har i mange år – også på landsholdet – været, og er stadig, én af Danmarks bedste spillere på sin position, så det er ingen hemmelighed at vores forventninger til ham er høje. Peter skal med sin enorme erfaring være med til at løfte holdet og klubben generelt, og det ser vi meget frem til.

Annonce

Nye udfordringer

TTH Holstebro meddelte for tre måneder siden, at Peter Balling ikke var en af del af fremtidsplanerne i klubben, og derfor skulle venstrehånden altså på klubjagt.

Og nu er aftalen med KIF Kolding altså skrevet under.

- Jeg glæder mig rigtig meget til nye udfordringer i Kolding, en klub der for mig er på en spændende mission. Jeg ser særligt meget frem til at tage et stort ansvar både på og udenfor banen og på den måde bidrage til missionen om, at få klubben tilbage til toppen igen.

Tidligere på ugen hentede KIF Kolding Oliver Norlyk i Aalborg med øjeblikkelig virkning, mens det heller ikke er mange dage siden, at Torben Petersen fra Århus Håndbold satte sin signatur på en aftale med den tidligere topklub.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Kolding For abonnenter

Venstre solo om at fastholde udskældt besparelse på ældre

Annonce