Annonce
Esbjerg

Gantech giver 50.000 kroner til ny legeplads ved Ribe Fritidscenter

Personalechef Lars Vase (tv.), og direktør Henrik Gantzel støtter legepladsen ved Ribe Fritidscenter, og de ser begge frem til at følge projektet. Foto: Bo Maimburg
Den lokale metalvirksomhed, Gantech, giver 50.000 kroner til det ambitiøse legepladsprojekt ved Ribe Fritidscenter.

Ribe: Knap er arbejdet med at indsamle penge til det nye, store legepladsprojekt ved Ribe Fritidscenter gået i gang, før en ny, stor sponsor melder sig.

Sponsoren er Henrik Gantzel, der driver metalvirksomheden Gantech i Ribes industrikvarter, og han glæder sig specielt over, at legepladsen hylder Ribe og byens attraktioner.

- Da jeg hørte om legepladsen tænkte jeg, at projektet er lidt udenfor det vi normalt støtter. Men da jeg så, at legepladsens elementer er knyttet tæt sammen med Ribe, var jeg med det samme klar til at støtte det gode arbejde, som Peter Laursen og de øvrige folk omkring projektet har sat i gang, siger Henrik Gantzel.


Legepladsprojektet virker utrolig gennemtænkt, og det glæder mig meget, at dem, der har tegnet legepladsen, har elementer som vikinger, Riberhus og stormflodssøjlen med i deres projekt.

Henrik Gantzel


Henrik Gantzel er selv fra Ribe, eller nærmere bestemt Farup, og han har det lokale hjerte med i alt hvad han laver. Og han støtter derfor udelukkende projekter, foreninger og personer, der har et stærkt lokalt snit.

- Legepladsprojektet virker utrolig gennemtænkt, og det glæder mig meget, at dem, der har tegnet legepladsen, har elementer som vikinger, Riberhus og stormflodssøjlen med i deres projekt, siger han.

Gantech

Gantech leverer kvalitetsløsninger indenfor bearbejdning af stål og metal. Virksomheden, der er ejet af Henrik Gantzel, har mere end 30 års erfaring, et moderne produktionsmiljø og 40 medarbejdere, og har flere gange modtaget gazelleprisen for stor vækst.

Og Henrik Gantzel bakkes op af personalechef hos Gantech, Lars Vase.

- Når vi støtter noget, skal det være stærkt forbundet til Ribe, og det skal have et klart lokalt snit. Det er derfor oplagt, at vi støtter legepladsen og det arbejde, der er sat i gang. Og så ligner projektet noget, som både turister og de lokale børn vil få glæde af. Og noget af det, vi mangler i Ribe, er netop aktiviteter til børn og unge, siger Lars Vase.

Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil