Annonce
Tønder

Garagebrand natten til søndag

Arkivfoto: Mads Dalegaard

LØGUMKLOSTER: En garage på Hellevadvej mellem Bedsted og Løgumkloster brændte natten til søndag. Bedsted Frivillige Brandværn og Løgumkloster Frivillige Brandværn rykkede ud til branden klokken 01.15, fortæller indsatsleder Jacob Christensen:

- Vi blev heldigvis alarmeret i tide, så det gik ikke så galt, som man kunne have frygtet. Branden kom hurtigt under kontrol, og der er kun sket materielle skader.

Blandt andet stod der nogle cykler inde i garagen, og de har taget skade af branden. Vagthavende Torben Møller fra Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at branden formentlig er opstået i nogle elektriske installationer i garagen:

- Branden blev anmeldt af adressens kvindelige beboer, der vågnede, da hun kunne lugte røg ude fra gårdspladsen. Hun konstaterede, at der var gået nogle sikringer, og ser så, at der er brand i garagen. Brandstedet er ikke frigivet endnu, for brandårsagen undersøges endnu, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce