Annoncørbetalt indhold

Gardiner – sådan vælger du de rigtige

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kommer solen ofte på uønsket besøg i din stue? Vækker solen dig alt for tidligt om morgenen om sommeren? Så skal du måske overveje at få dig nogle gode gardiner, som kan holde solen ude. Men gardiner kan faktisk mere end bare at holde solen ude. De kan også skabe en god akustik i rummet og tilføre smukke farver og en smuk stemning til det. Med gardiner har du derfor mulighed for at give dine rum lige præcis dén stemning og dét udtryk, som du ønsker.

”Men hvordan vælger jeg de rigtige?”, tænker du måske nu. Det kan være svært, når der er så mange farver og typer at vælge mellem. Derfor skal du tænke over hvilket formål, dine gardiner skal tjene. Vil du for eksempel gerne have nogle, der øger æstetikken i din stue? Eller skal det være nogle, der holder lyset ude? Her giver vi dig nogle tips til, hvordan du vælger de helt rigtige gardiner. Læs videre, og bliv klogere.

Annonce

Vælg mørklægningsgardiner til soveværelset

Du har sikkert hørt, at et koldt og mørkt soveværelse giver de bedste betingelser for en god nats søvn. Mørklægningsgardiner er særligt gode til at holde solen ude og holde dit soveværelse dejligt mørkt. Disse er især smarte om sommeren, da de kan forhindre solens stråler i at komme og vække dig klokken fire om morgenen. Og når solen ikke kan komme ind, kan varmen heller ikke. Har du altså et soveværelse, som er et let offer for solen, og vil du gerne slippe for at blive vækket af sollys og varme, kan du med fordel investere i mørklægningsgardiner.

Vælg stofgardiner, hvis du vil have æstetik og personlighed

Stofgardiner kommer i mange farver og mønstre. Derfor giver de dig god mulighed for at matche dem med dine møbler. Med farverige stofgardiner kan du nemt skabe specifikke stemninger og gøre dine rum interessante og personlige. Dette kan sætte prikken over i’et.

Vælg de rette længder og størrelser

Hvis du ikke kan hænge gardinerne op, kan det være lige meget, om de er smukke og praktiske. Hvis de er for lange eller korte, kan de heller ikke bruges til meget, da de ikke lever op til dine ønsker. Derfor er det vigtigt, at du vælger de gardinstørrelser, som passer til dine vinduer.
Her er det vigtigt, at du måler bredden af din gardinstang og beslutter din ønskede længde. Hvis du vil have, at dine gardiner skal hænge under vindueskarmen, skal du sætte målebåndet omkring 20 cm under karmen. Skal de hænge over karmen, skal du sætte målebåndet én cm over karmen.

Vil du gerne slippe for opmåling og montering, er der heldigvis mange gardinforhandlere, der tilbyder opmåling og montering af gardiner. Med eksperthjælp kan du sikre dig den rette opmåling og dermed de rette udtryk i dine rum.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.