Annonce
Tønder

Garn by Jacobsen holder gang i strikkeriet

Fra dette lille vindue kan man fortsat handle garn hos Garn by Jacobsen på torvet i Tønder.Pressefoto
Annonce

TØNDER: Den lille garnbutik, Garn by Jacobsen, i Tønder er naturligvis også ramt af de tiltag, der lige nu har lagt meget af Danmark i dvale.

Det har dog ikke fået indehaver Lotte Jacobsen til at sidde på hænderne, tværtimod. Hun har tænkt i nye baner, og sørger nu for, at alle alligevel kan få garn til at holde gang i strikkepindene.

Hun sælger nemlig nu garn ud af vinduet i den lille butik.

Et vindue til butikken, der ligger på Torvet 5, er blevet forsynet med en lille dørklokke, som man kan ringe på, og derfra handle garn gennem vinduet. Det er naturligvis muligt at bestille garnet hjemmefra, og Lotte Jacobsen tilbyder også at bringe garn ud i Tønder by ganske gratis.

Se mere om tiltaget på Garn by Jacobsens hjemmeside.

Tænker du også ud af boksen?

I disse tider er det nødvendigt for caféer, foreninger, erhvervsdrivende, detailhandlende - ja, faktisk alle, at tænke utraditionelt og "ud af boksen" for at komme godt igennem coronakrisen.

De historier vil vi gerne forsøge at fortælle.

Så hvis du eller din virksomhed på en eller anden måde tænker utraditionelt under coronakrisen, eller hvis du har haft ekstraordinær succes med et tiltag, du har taget på grund af coronakrisen, så hører vi gerne om det.

Skriv til journalist Betina Skjønnemand på beskj@jfmedier.dk og fortæl, hvordan du tilpasser dig og tænker ud af boksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce