Annonce
Kultur

GAS revyen holder et års pause

I 2020 vil Grindsted Amatørscene ikke spille revy, da den faste instruktør er forhindret. I stedet vil der være Oliver Twist på programmet. Arkivfoto: Martin Ravn
Der bliver ikke nogen GAS revy i 2020. I stedet vil Grindsted Amatørscene spille stykket Oliver Twist.
Annonce

Grindsted: Det bliver et andet form for teater, der i den kommende tid skal øves på hos Grindsted Amatørscene. Det er nemlig besluttet, at der i 2020 ikke kommer nogen revy, men at man i stedet vil opføre klassikeren Oliver Twist.

Når der ikke kommer nogen revy, skyldes det, at Niels Brunsborg, der i en årrække har stået for at instruere revyen, er forhindret.

- Måske kunne andre af os godt instruere en revy, men ingen vil kunne servere den på lige præcis Niels Brunsborgs måde, og den måde har jo i den grad begejstret publikum. Så vi foretrækker at beholde det koncept og lade revyen træde vande et år frem for måske at skuffe publikum, fortæller Anne Lise Holm, der er formand for Grindsted Amatørscene, via en pressemeddelelse.

Audition 12. december

Torsdag den 12. december holder Grindsted Amatørscene audition forud for stykket Oliver Twist, som vil blive spillet i foråret 2020. Denne audition foregår i Grindsted Amatørscenes lokaler på Banegårdsvej og begynder klokken 19.

Både erfarne og nye amatørskuespillere opfordres til at møde frem. Stykket indeholder også en række minder roller, så de, der ikke har så meget erfaring på de skrå brædder, har en god mulighed for at være med.

Annonce

Stadig aktuel

Det bliver Anne Lise Holm, der kommer til at instruere Oliver Twist, og hun håber, at mange vil møde frem til audition, som finder sted den 12. december. De fleste kender nok historien om den fattige dreng, der havner i en tyvebande, og der bliver set frem til at opføre den.

- Jo mere jeg læste roman og så film, desto mere stod det mig klart, at Dickens historie rummede en alvor, jeg gerne ville gøre mere ud af, for fattigdom er jo stadig et problem, også i vort eget velfærdssamfund. Den aktualitet vil blandt andet skinne igennem i musikken, der kommer til at få en nutidig karakter, siger Anne Lise Holm.

Annonce

Spilles i Magion

Det er planen, at Oliver Twist skal fremføres i uge 13, og det vil komme til at foregå på det åbne areal i Magion. Derfor vil publikum komme til at blive inddraget i stykket.

- At arbejde med Dickens er virkelig spændende. Faktisk var mit allerførste skuespil baseret på hans berømte Et juleeventyr. Dickens personer er spændende og levende, og ved læsningen at romanen fandt jeg endda personer, der slet ikke har været med i hverken film eller musicals, selv om de bestemt fortjener et nærmere bekendtskab. Det vil jeg råde bod på her, siger Anne Lise Holm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce