Annonce
Kolding

Gastro- og sandwichbar med plads til 120 gæster åbner i Kolding: - Jeg har puttet alt, hvad jeg ejer og har i det her

Steffen Andersen åbner gastropub og sandwichbar Milas & Malthes på Akseltorv i Kolding. Foto: Louise Lauritsen
Der er plads til 120 siddende gæster i Koldings nye restaurant Milas & Malthes, som åbner i dag. Her kan man spise burgers, bøffer og salat eller snuppe en sandwich med på vejen.
Annonce

Kolding: Midtbyen har fået et nyt spisested, som åbner i dag torsdag 16. juli på Akseltorv, hvor Josi Sushi tidligere lå.

Den nye restaurant og sandwichbar hedder Milas & Malthes, og bag står Steffen Andersen, som tidligere har drevet hotel og restaurant i Aabenraa. Nu starter han op i Kolding.

- Der mangler et sted i Kolding som vores med et godt udvalg af specialøl og gode cocktails, forklarer Steffen Andersen.

Han har 50 forskellige øl i baren. Menukortet er amerikansk inspireret, og her kan man vælge mellem burgers, steaks og salat.

- Det her er en gastropub. Vi er mere end en pub. Her er fokus på høj kvalitet i vores mad, for gastronomien er vigtig for os, forklarer Steffen Andersen og viser et skab til modning af oksekød frem.


Vi glæder os rigtig meget til at åbne. Jeg har altid gerne ville lave noget i Kolding, og nu har jeg puttet alt, hvad jeg ejer og har i det her, så det skal blive en succes.

Steffen Andersen, indehaver, Milas & Malthes


Der er plads til 120 spisende i restauranten. Derudover er der indrettet sandwichbar lige ved indgangen, hvor man fra kl. 11 til 19 kan købe sandwich og tage med.

- Vi glæder os rigtig meget til at åbne. Jeg har altid gerne ville lave noget i Kolding, og nu har jeg puttet alt, hvad jeg ejer og har i det her, så det skal blive en succes, siger Steffen Andersen.

Der bliver lagt vægt på godt kød i den nye gastropub, fortæller Steffen Andersen, som står bag Milas & Malthes på Akseltorv i Kolding. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Politiet i Syd- og Sønderjylland råber vagt i gevær: Boom i sager om digitale sexkrænkelser

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce